ΠΑΠΟΥΤΣΟΣ: «Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Τιμόθεος…»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Γιώργος Πάπουτσος, μίλησε στον Active και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Τιμόθεου Χριστοφή να αποχωρήσει από τη διαιτησία.
Οι δηλώσεις του:
Για την απόφαση του Τιμόθεου Χριστοφή: 
«Είναι άδικο ένας καταξιωμένος διαιτητής να εγκαταλείπει τον χώρο τόσο εύκολα. Υπάρχει τεράστιος προβληματισμός από όσους ασχολούνται με τη διαιτησία».
Για το αν επικοινώνησε μαζί του με το που έστειλε την επιστολή: «Δεν κατάφερα να τον βρω επειδή ήταν κλειστό το τηλέφωνό του. Κάποιες πληροφορίες που μάζεψα λένε πως δεν ήταν μονοκονδυλιά. Ήταν προετοιμασία από καιρό διότι ο χώρος μας είναι δύσκολος, χρειάζεται τεράστια προσπάθεια καταξιωθείς. Ήταν προσωπικότητα στο απόγειο της καριέρας του εγκαταλείπει τόσο εύκολα χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι στη σεζόν, αφού ήταν πρεμιέρα, σημαίνει πως υπάρχει κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Από όσα έμαθα λοιπόν, σε γενικές γραμμές ο λόγος της παραίτησής του έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η κυπριακή διαιτησία».
Για το αν η απόφασή του έχει να κάνει με χαμηλή βαθμολογία για λάθη που έγιναν στο Απόλλων-Εθνικός: «Υπήρχε προβληματισμός προηγούμενων χρόνων και ίσως ότι έγινε να ήταν το επιστέγασμα. Οι διαιτητές δεν είναι της δικαιοδοσίας του καθενός να τους χλευάζει, όσο και αν θέλουμε να τους στηρίζουμε δεν έχουν την απαραίτητη προστασία. Είναι έρμαιο παραγόντων και βλέπουμε αποφάσεις που μας λυπούν. Ένας διεθνής και καταξιωμένος που έχει να προσφέρει πολλά παραιτείται έτσι εύκολα. Είναι μήνυμα πως πρέπει να διαχειριστούμε πιο σωστά την κυπριακή διαιτησία».
Για το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ο Τιμόθεος Χριστοφή, είναι επαγγελματικά αποκατεστημένος:
«Ανοίγετε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα η παραίτησή του. Ασφαλώς και είναι μειονέκτημα και αντικίνητρο προσωπικοτήτων για να έρθουν στον χώρο. Κάνουμε προσπάθεια να έρθουν μορφωμένοι. Σας πληροφορώ ότι πριν από μερικά χρόνια έφυγαν διαιτητές από τη Β’ Κατηγορία, που ήταν προσωπικότητες, αλλά τους έλεγαν ότι είναι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία. Δεν είναι η ηλικία που μετρά. Σίγουρα θέλουμε και νεαρούς, αλλά όταν κάποιος είναι μορφωμένος και καταρτισμένος δεν μπορεί τότε ποιος μπορεί; Είναι αντικίνητρο όταν ένας καταξιωμένος φεύγει. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη διαιτησία με πιο θετικό φακό. Ναι μεν μιλούμε υποθετικά, αλλά για να εγκαταλείψει κάποιος στο απόγειό του κάτι πρέπει να συνέβη. Δεν μπορεί να έφυγε για μια κακή κριτική ή βαθμολογία».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανακοίνωσε τον Κορέα η Ίντερ!

Έσκασε το… μπαμ με τον Χοακίν Κορέα στην Ίντερ! Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού, αρχικά ως δανεικό και στο τέλος της σεζόν θα καταβάλουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ στην Λάτσιο. Ο Κορέα ήταν επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι με την οποία συνεργάζονταν τα τελευταία χρόνια στην Λάτσιο, με τον Αργεντινό στράικερ να […]