Παράταση στην υποβολή ενδιαφέροντος για το Αθλητικό Κέντρο της ΚΟΠ

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 49 Second

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μετά από συνάντηση αντιπροσωπιών της ΚΟΠ και του  Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου, με επικεφαλής τους δύο Προέδρους των Οργανισμών ανακοινώνει τα πιο κάτω:

Παράταση στην υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό σύντομής διάρκειας για την ανέγερση του Αθλητικού Κέντρου στον Κόρνο μέχρι τις 2 Απριλίου 2021.

Η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού γίνετε δεκαμελής με την προσθήκη ακόμα 3 Αρχιτεκτόνων, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν εντός της Εβδομάδας.
Τα βραβεία του Διαγωνισμού διαμορφώνονται ως εξής: 

1ο Βραβείο€30,000
2ο Βραβείο€10,000
3ο Βραβείο€5,000
1ος Έπαινος€2,000
2ος Έπαινος€2,000
3ος Έπαινος€2,000
4ος Έπαινος€2,000

Όσοι έχουν καταθέσει το ενδιαφέρον τους μέχρι την 19η Μαρτίου δεν χρειάζεται να υποβάλουν ξανά τα στοιχεία τους, εκτός και αν επιθυμούν να αποστείλουν επιπρόσθετα στοιχεία. 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Αρχιτεκτονικό  Διαγωνισμό σύντομης διάρκειας για την ανέγερση του Αθλητικού Κέντρου της ΚΟΠ στον Κόρνο, Λάρνακα
 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επιθυμεί να προκηρύξει Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό  σύντομης διάρκειας για την ανέγερση  Αθλητικού Κέντρου  σε μεγάλη έκταση γης στον Κόρνο στην επαρχία Λάρνακας, για τις Εθνικές ομάδες. Το έργο θα συμπεριλαμβάνει την δημιουργία γηπέδων με όλες τις συναφείς εγκαταστάσεις, ένα κτίριο γραφείων της ΚΟΠ και άλλων υποστηρικτικών εγκαταστάσεων εκπαίδευσης και φιλοξενίας, συνολικού εμβαδού 9540 τετραγωνικών μέτρων και κατασκευαστικής δαπάνης του έργου, δέκα εκατομμυρίων ευρώ.
Μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης  του Έργου θα γίνει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA), με την αυστηρή προϋπόθεση της ολοκλήρωσής του, μέσα σε πολύ πιεστικά χρονοδιαγράμματα και της  πλήρους ενημέρωσης τους σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόοδο των εργασιών.

Για την διασφάλιση των πιο πάνω αυστηρών απαιτήσεων από τους Χρηματοδότες, η ΚΟΠ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Αρχιτέκτονες να εκδηλώσουν πρόθεση  συμμετοχής στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό, με την υποβολή ενός σύντομου βιογραφικού σημειώματος που να περιγράφει τις εμπειρίες τους, τα έργα που έχουν ολοκληρώσει και  τις σχετικές βεβαιώσεις όπως περιγράφονται στο  άρθρο 7, και στο άρθρο 10.7.1 των όρων Προκήρυξης του Διαγωνισμού.
 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την πρόθεση συμμετοχής με τα απαραίτητα στοιχεία όπως περιγράφονται πιο πάνω στην ηλεκτρονική διεύθυνση kornosproject@cfa.com.cy το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 13.00 μ.μ. Πρόθεση συμμετοχής που θα παραληφθεί μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα δεν θα ληφθεί υπόψη και δεν θα εξεταστεί.   
 Η ΚΟΠ θα μελετήσει όλα τα στοιχεία που θα υποβληθούν και στις 9 Απριλίου 2021 στις 13.00 μ.μ. θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους που θα πληρούν τις προϋποθέσεις και τους όρους, όπως περιγράφονται στους Όρους Προκήρυξης του διαγωνισμού, για να προχωρήσουν με την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

Νοείται, ότι στον Διαγωνισμό θα δικαιούνται να λάβουν μέρος όσοι θα ενημερωθούν από την ΚΟΠ ότι πληρούν τους όρους συμμετοχής μέχρι την 9η Απριλίου 2021.
19η Φεβρουαρίου 2021 – Ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος
2  Απριλίου 2021 – Υποβολή ενδιαφέροντος
9η  Απριλίου 2021 – Ενημέρωση από ΚΟΠ στους ενδιαφερόμενους εάν πληρούν ή όχι τους όρους συμμετοχής και έναρξη του Διαγωνισμού.
12η Απριλίου 2021 –  Επιτόπου επίσκεψη στο χώρο ανέγερσης του έργου
13η – 18η Απριλίου 2021 – Υποβολή ερωτημάτων προς την ΚΟΠ από τους διαγωνιζόμενους
19η – 23η Απριλίου 2121 – Δημοσιοποίηση των απαντήσεων στα ερωτήματα των διαγωνιζόμενων
11η Ιουνίου 2021 μέχρι τις 13.00 (το αργότερο) – Υποβολή μελετών με βάση το άρθρο 17 των όρων του διαγωνισμού.
Μέχρι την 6η Αυγούστου 2021  –  Ανακοίνωση αποτελεσμάτων διαγωνισμού

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρωτάθλημα Cyta: Πρόγραμμα 5ης, 6ης και 7ης αγωνιστικής Β' φάσης

Η ΚΟΠ ανακοινώνει το πρόγραμμα των τριών επόμενων αγωνιστικών (5ης, 6ης και 7ης) της Β’ φάσης στον Α’ και στο Β’ όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta. 5η Αγωνιστική Α’ ΟΜΙΛΟΣ Δευτέρα 5 Απριλίου 2021            17:00 ΑΕΚ Λάρνακας– ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου19:30 ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού– ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας                          Τρίτη 6 Απριλίου 202119:30 ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας                 Β’ […]