Παραίτηση-βόμβα του Λυσάνδρου

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Τις ευθύνες κάποιων αρνητικών αποτελεσμάτων στην ΠΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε ο Μηνάς Λυσσάνδρου, θέτοντας στην παραίτησή του στη διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδαLive Sport, ο πρώτος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ένωσης» ανέλαβε το βάρος των ευθυνών που του αναλογούν για κάποιες καταστάσεις που υπήρξαν μέσα στην ομάδα, αν και ο ίδιος διαφωνούσε με τις κινήσεις κάποιων άλλων στελεχών της ΠΑΕ και τόνιζε πως αυτό μόνο πρόβλημα προκαλεί στην ομάδα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραίτηση του κ. Λυσσάνδρου δεν έχει καμία σχέση με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.

Άλλωστε, όλοι αναγνωρίζουν πως ο παράγοντας της ΑΕΚ έχει πετυχημένη παρουσία ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και είχε εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν το ενδιαφέρον του για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, το όνομά του είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά ο κ. Μελισσανίδης είχε βάλει «στοπ» σε όποια συζήτηση πήγε να ανοίξει εκείνη την περίοδο, αφού δεν ήθελε να τον χάσει από την ΑΕΚ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Λυσσάνδρου δεν θέλει να εμπλακεί τώρα στις εκλογές στην ΕΠΟ, αλλά για το μέλλον του στην ΑΕΚ θα αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το επικρατέστερο σενάριο, βέβαια, θέλει να παραμένει στη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε να υπάρξει μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ για την επόμενη μέρα.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, αυτό να συμβεί πιο σύντομα, μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ώστε να μην διαταραχτούν οι ισορροπίες εντός και εκτός ΠΑΕ, με αντίκτυπο στον αγωνιστικό τομέα της ομάδας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Γ. Κούμας: Η οικονομική βοήθεια προς τα Σωματεία και η προσπάθεια για επιστροφή των φιλάθλων

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, η ΚΟΠ υλοποίησε σχέδιο οικονομικής στήριξης όλων των Σωματείων της, διαμοιράζοντας τους 2,5 εκατομμύρια ευρώ λόγω κορωνοϊου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κούμα, η συνολική  οικονομική βοήθεια προς τα Σωματεία ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, αφου δόθηκαν και πέντε εκατομμύρια για να κάλυψη μέρους […]