ΠΑΡΕΛΛΗΣ: Έμαθα να μην τα παρατάω, θα επιστρέψω!

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Το μήμυμα του Απόστολου Παρέλλη, μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες…

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκυο 2021, 16η Θέση. 5 χρόνια μετά το Ρίο! Μια δύσκολη χρονιά τελείωσε, μια χρονιά που δεν με αφήνει απογοητευμένο από την προσπάθεια αλλά από το αποτέλεσμα. Ο στόχος ήταν ο τελικός και εγώ σήμερα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και δυστυχώς δεν τα κατάφερα.

Αυτή όμως η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα, ο τραυματισμός μου τον Φλεβάρη με άφησε εκτός προπόνησης για δυο μήνες, δεν τα παράτησα όμως συνέχισα να προσπαθώ για το καλύτερο κάθε μέρα.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα έκανα καθημερινά προπόνηση και θεραπείες στον @savvaspanavoglou , τον οποίο και ευχαριστώ για όλα, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα έφτανα ώς εδώ σήμερα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά όλους για τα τόσα πολλά θετικά μηνυματα όλες αυτές τις μέρες γιατί αυτά με κράτησαν και μου δίνουν μεγάλη δύναμη να επιστρέψω του χρόνου ακόμα πιο δυνατός θέτοντας τους νέους αγωνιστικούς στόχους!

Επίσης, σε όλο αυτό το δύσκολο δρόμο δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω, την γυναίκα μου, την οικογένεια μου αλλά και τους προπονητές μου @k_stathelakos και Κυριάκο Βασιλειάδη για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα!

Τα τελευταία χρόνια δηλώνω ΠΑΡΟΝ σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, 3 Ολυμπιάδες, παγκόσμια πρωταθλήματα και έχω μάθει να παλεύω κι να μην τα παρατάω, να πέφτω και να ξανά σηκώνομαι. Έτσι θα κάνω και τώρα!

Να ξέρετε ότι ο πρωταθλητισμός είναι πολύ δύσκολος δρόμος ειδικά για μας που κάνουμε ατομικό άθλημα και εγώ λοιπόν θα ξεκουραστώ και θα επιστρέψω πιο έτοιμος και αποφασισμένος να παλέψω για την επόμενη χρόνια.

Ενα μεγάλο ευχαριστω στην @koeas @cyprussportsorganisation @cyprusolympic @gsp αλλά και στους χορηγούς μου @opapcy @medochemie_ltd @sportswind_cy @sportswind_gr
@aquillanummus @biosearchforsports @suuntocyprus
@consultics_mc
Για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Xορήγηση πολεοδομικής άδειας για τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος»

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την χορήγηση πολεοδομικής άδειας στο Σωματείο της Ομόνοιας, για έργα βελτίωσης στο «Ηλίας Πούλλος». Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μάριου Πελεκάνου: «Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την κατά παρέκκλιση χορήγηση πολεοδομικής άδειας στο Σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας για να προχωρήσει στη δημιουργία αθλητικού κέντρου στις […]