ΠΑΣΠ: Δικαιωμένοι για πολλοστή φορά!

Andreas
0 0
Read Time:43 Second

Μετά την αλλαγή του κανονισμού σύμφωνα με τον οποίο κάθε μήνα ένας σύλλογος θα επέλεγε ποιοι παίκτες θα εγγραφούν ή θα διαγραφούν, ως διαθέσιμοι για να παίξουν σε επίσημους αγώνες, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι ο ΠΑ.Σ.Π. καταδεικνύει τα λάθη, τις προχειρότητες και τις παραλήψεις του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Κάθε φορά που αλλάζει κάτι μετά από παρεμβάσεις του Συνδέσμου, δεν νιώθουμε μόνο δικαιωμένοι αλλά και λυπημένοι που δεν ήμασταν εξαρχής – όπως θα έπρεπε – στα κέντρα λήψης αποφάσεων, ώστε και με τη δική μας άποψη να προστατεύσουμε το ίδιο το άθλημα αλλά και την Ομοσπονδία, κάτι που πράξαμε στην προκειμένη περίπτωση.

Μπορούν όλοι να φανταστούν τι θα συνέβαινε όσον αφορά την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος μας, εάν στους πρώτους μήνες έναρξης του είχαμε ομάδες να χάνουν ξαφνικά ποδοσφαιριστές μετά από προσφυγές και τον κανονισμό να αλλάζει κατά τη διάρκεια της σεζόν αδικώντας ή ευνοώντας ομάδες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ο χάρτης του νέου Champions League-Τα γκρουπ δυναμικότητας

Η… μαραθώνια διαδικασία των προκριματικών του Champions League ολοκληρώθηκε και ο χάρτης της νέας διοργάνωσης συμπληρώθηκε. Οι τρεις ομάδες που πέρασαν από τα playoffs τοποθετήθηκαν (βάσει ειδικής βαθμολογίας) στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και πλέον όλα είναι έτοιμα για την κλήρωση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (19:00). 1ο Γκρουπ Δυναμικότητας Ρεάλ (Ισπανία), […]