ΠΑΣΠ: «Παράνομος ο ορισμός του ντέρμπι»!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Τα άρθρα της προκήρυξης επικαλείται ο ΠΑΣΠ και τονίζει πως ο ορισμός του ντέρμπι για τις 26 Δεκεμβρίου είναι παράνομος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ: Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών τόσο στις επιστολές προς την ΚΟΠ, όσο και στη δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε για τον ορισμό του ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, έθετε πάντα ως αρχική βάση τις ημερομηνίες με βάση τη προκήρυξη, ζητώντας αλλαγές σύμφωνα με τις διαβουλεύσεις που είχαμε κάνει με τα μέλη μας και με τη σωστή οδό.

Στόχος μας είναι να επιλύουμε προβλήματα και όχι να δημιουργούμε. Θεωρούμε ότι ο ορισμός του παιχνιδιού συγκεκριμένα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, για στις 26 Δεκεμβρίου είναι παράνομος και δεν θέλουμε με τίποτα οι θυσίες των ποδοσφαιριστών τα Χριστούγεννα στο τέλος να καταλήξουν σε δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με τα άρθρα VI.16.1 και VI.16.2 της Προκήρυξης, από τη στιγμή που ο αγώνας ήταν αρχικά ορισμένος και διακόπηκε χωρίς υπαιτιότητα κάποιας από τις δύο ομάδες, τότε θα έπρεπε να οριστεί την αμέσως επόμενη Τετάρτη, εκτός αν υπάρχουν άλλοι αγώνες της ΚΟΠ ή της ΟΥΕΦΑ ή της Εθνικής ομάδας. Σύμφωνα με το άρθρο VI.17, σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να οριστεί όπως προνοεί το άρθρο 16, τότε θα ορίζεται την πρώτη ελεύθερη και για τα δύο σωματεία Τετάρτη.

Με βάση το πρόγραμμα των δύο ομάδων η πρώτη ελεύθερη Τετάρτη είναι στις 29 του μήνα. Η Προκήρυξη δεν δίνει κανένα δικαίωμα ούτε στα σωματεία, ούτε στην ΚΟΠ να αποφασίσουν διαφορετική μέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Αξίζει να σημειώσουμε (παρόλο που θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι ξεκάθαρο στην προκήρυξη), πως σύμφωνα με το άρθρο ΧΧ.1, για οποιοδήποτε θέμα που δεν προβλέπεται στην Προκήρυξη πρέπει να αποφασίζει τελεσίδικα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, που είναι το ανώτατο διοικητικό όργανο της Ομοσπονδίας.

Υ.Γ.: Οι προσωπικές ατζέντες ημών και υμών γράφουν πάνω: Χριστούγεννα, ημέρες και ώρες θαλπωρής με τα μικρά παιδιά, συζύγους, γονείς και αγαπημένα πρόσωπα κι όχι διήμερο μοναχικής παραμονής σε ξενοδοχείο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣΟ: «Λειτουργοί του ΚΟΑ σαμποτάρουν το Τσίρειο»!

Ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 για το θέμα που προέκυψε με το Τσίρειο και τον τερματισμό του ασφαλιστήριου.Πως προέκυψε αυτό το θέμα; «Η Παγκυπριακή Ασφαλιστική μας έχει ενημερώσει ότι έχει τερματιστεί το ασφαλιστήριο έγγραφο έναντι τρίτων. Των θεατών που είναι στο γήπεδο. Εφόσον δεν […]