Περνά στην αντεπίθεση η Νέα Σαλαμίνα

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα ενόψει της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ.

Η ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ενόψει της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι το μόνο που ζητά είναι να εξεταστούν με κάθε σοβαρότητα τα δίκαια αιτήματα του Σωματείου μας και δε θεωρούμε σε καμία περίπτωση ότι αυτό αποτελεί ειδική μεταχείριση.

Το Σωματείο μας με Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια  θα διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματα του και θα σεβαστεί τις αποφάσεις.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι, σε μια πρωτόγνωρη αγωνιστική χρονιά, λήφθηκαν ετεροβαρείς αποφάσεις όπως:

Αυθαίρετη και παράνομη απαγόρευση προπονήσεων της ομάδας μας από το Υπουργείο Υγείας κατά παράβαση του πρωτοκόλλου της ΚΟΠ

Αλλαγή Πρωτοκόλλων ΚΟΠ και Υπουργείου Υγείας σε παρόμοιες ή ίδιες περιπτώσεις από αυτές που αντιμετώπισε το Σωματείο μας.

Αλλαγή Προκήρυξης Πρωταθλήματος 10 ημέρες πριν την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος ανατρέποντας τα μέχρι εκείνης της στιγμής δεδομένα.

Οι πιο πάνω αποφάσεις ή  και  ενέργειες έχουν αποβεί όλες εις βάρος του Σωματείου και θα πρέπει να συζητηθούν στην Άτυπη Συνέλευση της ΚΟΠ χωρίς σκοπιμότητα και με ειλικρίνεια, έτσι ώστε οι αποφάσεις που λαμβάνονται κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου να αντιμετωπίζουν όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αναλαμβάνει την Έβερτον ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι βρήκε η Έβερτον! Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, τα «ζαχαρωτά» έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και την αντικατάσταση του Ιταλού τεχνικού. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο βρισκόταν προ ημερών πολύ κοντά στη συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας για να καθίσει στον πάγκο της […]