ΠΠΕΚΡΗΣ: «Δεν έχουμε συζητήσει το θέμα για αναστολή της κάρτας φιλάθλου»

Andreas
0 0
Read Time:35 Second

Στο Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, Μιχάλης Πεκρής, για την επιστολή που απέστειλε η ΑΕΛ για διετή αναστολή της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά:

«Εμείς ως ΚΟΠ δεν έχουμε συζητήσει ακόμη το συγκεκριμένο θέμα για κατάργηση της Κάρτας και όταν θα συναντηθούμε τότε θα το συζητήσουμε αν και οι απόψεις της ΚΟΠ είναι κατατεθειμένες για την κάρτα φιλάθλου. Ως ομοσπονδία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διότι είναι θέμα της πολιτείας η οποία έχει την ευθύνη να επεξεργαστεί το  οτιδήποτε. Εμείς ως ΚΟΠ δεν μπορούμε να επέμβουμε και να διαφοροποιήσουμε κάτι. Μπορούμε να εισηγηθούμε και να προτείνουμε. Δεν έχουμε την δικαιοδοσία».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Χιούλμαντ: «Μεγάλη απογοήτευση να χάνεις με αυτόν τον τρόπο»

Απογοητευμένος με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός της Δανίας από τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού δήλωσε ο Κάσπερ Χιούλμαν, τονίζοντας πως η ομάδα του πάλεψε σαν τρελή για να πάρει την πρόκριση.«Ήταν πέναλτι, που δεν θα έπρεπε να είναι πέναλτι. Με ενοχλεί πολύ αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ξέρω […]