ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣΟ: «Λειτουργοί του ΚΟΑ σαμποτάρουν το Τσίρειο»!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 για το θέμα που προέκυψε με το Τσίρειο και τον τερματισμό του ασφαλιστήριου.
Πως προέκυψε αυτό το θέμα; «Η Παγκυπριακή Ασφαλιστική μας έχει ενημερώσει ότι έχει τερματιστεί το ασφαλιστήριο έγγραφο έναντι τρίτων. Των θεατών που είναι στο γήπεδο. Εφόσον δεν υπάρχει ασφάλεια, δεν θα αφήσουμε τον κόσμο να μπαίνει στο γήπεδο».
Το θέμα αφορά τη στατικότητα; «Είναι λανθασμένη η άποψη. Ο δικός μας μηχανικός δήλωσε ευθαρσώς ότι μέχρι το 2023, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό ισχύει στην Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων».
Γιατί επιμένει; «Δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά γεγονότα. Μας είπαν γενικά και αφηρημένα».
Έχουν κάνει δικό τους έλεγχο; «Όχι. Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουμε την ασφάλεια και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Η μόνη πληρωμή ήταν 13.000 ευρώ πριν 8 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Είναι λυπηρό, μια τόσο μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία να αποφασίζει με βάση μια δημοσίευση που έγινε τον Αύγουστο και να έρχεται να ακυρώνει την ασφάλεια. Είναι επιεικώς απαράδεκτο. Είναι λυπηρό το ότι έχουν πειστεί από ένα δημοσίευμα στον «Φιλελεύθερο». Γίνεται σαμποτάζ εναντίον του Τσιρείου για να μην γίνουν τα έργα που έχουν αποφασιστεί εδώ και εφτά χρόνια και τα οποία έχουν εγκριθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Βρήκαν πάλι αφορμή. Ροκανίζουν το χρόνο για να μην γίνει η αναβάθμιση των κερκίδων και του στεγάστρου. Το πρόβλημα δημιουργείται από λειτουργούς του ΚΟΑ».
Προσπαθείτε να βρείτε κάποια λύση ενόψει του αγώνων που ακολουθούν στο Τσίρειο; «Ναι έχουμε αποταθεί σε όλες τις ασφαλιστικές».
Αν δεν βρεθεί τρόπος για να ασφαλιστεί τι θα γίνει με τους αγώνες του Σαββάτου; «Η μόνη περίπτωση είναι να γίνουν αγώνες χωρίς οπαδούς. Ποιος θα εγγυηθεί την ασφάλεια τους;»
Πως θα προχωρήσετε από δω και πέρα; Έχετε ενημερώσει επίσημα τις ομάδες; «Το γνωρίζουν το θέμα».
Μπορεί να βρεθεί λύση; «Χωρίς ασφάλεια; Πως γίνεται; Αν προκύψει εξέλιξη είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε οι όροι της ασφάλειας να καλύπτουν τους φιλάθλους. Μας έγινε πρόταση από ασφαλιστική εταιρεία και λένε ότι δεν καλύπτονται φίλαθλοι».
Ζητήσατε την παρέμβαση της πολιτείας; «Ζητήθηκε παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Του στείλαμε επιστολή και περιμένουμε απάντηση».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

«Μπλόκο» στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό!

Στο Βελιγράδι έκανε… στάση ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες έχασαν το μυαλό τους στα τελευταία τέσσερα λεπτά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος νίκησε 81-76 και έτσι τους έριξε στο 9-5. Με τρίποντο του Σλούκα το σκορ ήταν στο 69-69 στο 36’, αλλά οι κακές άμυνες και οι επιθετικές επιλογές που ακολούθησαν, έδωσαν την ευκαιρία στους Σέρβους […]