Πρόστιμο σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ για τον… χαρτοπόλεμο! (ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)

Andreas
0 0
Read Time:16 Minute, 14 Second

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου κατά του SHEHU ABDULLAHI, ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αποβλήθηκε για σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι  στον αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/03.10.2021 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Στέλιου Αναστασίου κατά του ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΖΑΚΑΙΟΥ, ποδοσφαιριστή της Εληάς που αποβλήθηκε γιατί πάτησε με τις τάππες στο πόδι αντίπαλο ποδοσφαιριστή  στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Γ’ Κατηγορίας  ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά – ΕΛΗΑ Λυθροδόντα/03.10.2021 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Σίμου Κουσιάππα κατά του ΝΙΚΟΛΑ ΦΕΛΛΑ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕΕΚ που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, ο ποδοσφαιριστής έβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και να του προκαλέσει αιμορραγία στον αγώνα  Πρωταθλήματος Νέων U19  Β’ Κατηγορίας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας /03.10.2021 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 3 αγώνες και πρόστιμο.

*Καταγγελία του διαιτητή Μάριου Κουφοπαυλου κατά του ΜΑΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, τραυματιοφορέα του ΕΡΜΗ που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο  στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Νέων U19 A’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/03.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνων και πρόστιμο.

*Καταγγελία του διαιτητή Γιάγκου Γιάγκου κατά του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, γυμναστή της ΑΕΛ που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά κατά υπαλλήλων του αγώνα  στον αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών  ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/30.09.2021 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγωνιστικές και πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8  της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Κυπέλλου COCA – COLA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου /29.09.2021.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ γυμνασίαρχου της ΔΟΞΑΣ για πλημμελή εκτέλεση τον καθηκόντων του (καθυστέρησε να παρουσιαστή στο γήπεδο κατά 20 λεπτά έπρεπε να παρουσιασθεί στις 4:45μμ και παρουσιάστηκε στις 5:05μμ) κατά παράβαση του άρθρου 28 του Κεφ. ΧΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κυπέλου  Α΄ – Β΄ Κατηγορίας  στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/29.09.2021.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΑΡΗΣ Λεμεσού /02.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας στην κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα και στον αγωνιστικό χώρο στο 49 λεπτό του αγώνα επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) κατά παράβαση του άρθρου  10.2(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας/01.10.2021 (5η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(1) της ΠΑΦΟΥ FC:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022. 
Απόφαση: Πρόστιμο

(2) του KVIDA JOSEF, ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΥ FC για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον διαιτητή του αγώνα κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  ΠΑΦΟΣ FC – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/02.10.2021 (5η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΔΟΞΑΣ γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΠΑΦΟΣ F C – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/02.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/03.10.2021 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΣΙΜΟΥ ΤΑΡΑΠΟΥΛΟΥΖΗ βοηθού προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε (έντονες διαμαρτυρίες) προς τον VAR του αγώνα MARCO GUIDA κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /03.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο  λεπτό του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA  ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας /03.10.2021 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο  λεπτό του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας /03.10.2021 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) για ανάρτηση πανό και για αναφώνηση (λέξεων) κατά την διάρκεια του αγώνα ακατάλληλων για αθλητικές εκδηλώσεις με πολιτικό και/η προκλητικό περιεχόμενο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (αλκοολούχες μπύρες) κατά την διάρκεια του αγώνα στην κερκίδα από οπαδούς της ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας και του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου/01.10.2021 (4η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της Καρμιώτισσας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου/02.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου/02.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ για διάθεση και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (αλκοολούχες μπύρες στις καντίνες του σταδίου) κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΣΙΛ Λύσης/02.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΣΙΛ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΣΙΛ Λύσης/02.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (Ball boys) κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 39-46 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας 2014/02.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά ΠΟ Ξυλοτύμπου για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην κερκίδα και για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας (σύρραξη) στον χώρο τον αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 – ΑΧΥΡΩΝΑΣ Λιοπετρίου /02.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΧΥΡΩΝΑ Λιοπετρίου:
*για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην κερκίδα και για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας (σύρραξη) στον χώρο τον αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006–ΑΧΥΡΩΝΑΣ Λιοπετρίου/02.10.2021 (4η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΟΥΛΑ, υπεύθυνου ασφαλείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου για θέματα COVID -19 της ομάδας για αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα (διαμαρτυρόταν έντονα) προς τον Α’ βοηθό διαιτητή  κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/02.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΖ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας – ΑΕΖ Ζακακίου /02.10.2021 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΕΛΗΑΣ Λυθροδόντα γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά – ΕΛΗΑ Λυθροδόντα/03.10.2021 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 A’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/03.10.2021 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΚΡΙΤΑ  γιατί δεν συμπλήρωσε και δεν επιβεβαίωσε ηλεκτρονικά στο σύστημα comment το Φύλλο Αγώνος, κατά παράβαση των όσων καθορίζονται στα άρθρα 12 – 15 του Κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2021/2022 και της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Νέων και Παίδων 2021/2022 στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Β’ Κατηγορίας ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας 2014–ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας /03.10.2021 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΕΛΗΑ Λυθροδόντα/03.10.2021 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της ΑΠΕΠ.

*Μη   διεξαχθείς  αγώνας  Πρωταθλήματος  Παίδων  U15  περιόδου 2021-2022 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΑΧΥΡΩΝΑΣ Λιοπετρίου/03.10.2021 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Εθνικού.

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστριών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένες ως ποδοσφαιρίστριες στο αρχείο ποδοσφαιριστριών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου ΧΙΙΙ.22 της Προκήρυξης Γυναικείου Πρωταθλήματος περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο δύο (3) ποδοσφαιρίστριες συμμετείχαν στην ενδεκάδα οι οποίες κατά το 18ο  έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένες ως ποδοσφαιρίστριες στο αρχείο ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γυναικών ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/03.10.2021 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ για επεισόδια που προκάλεσαν  παράγοντες και φίλαθλοι  της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο 40ο  λεπτό με παράγοντες και φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/30.09.2021 (1η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ  για επεισόδια που προκάλεσαν  παράγοντες και φίλαθλοι  της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο 40ο  λεπτό με παράγοντες και φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/30.09.2021 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών  AGBU ARARAT – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/01.10.2021 (1η αγωνιστική)
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 4-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για ανάρτηση ανακοίνωσης στις 04.10.2021 στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μετά το τέλος του αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου–ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας /03.10.2021 οι αναφορές της οποίας:

Α. θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτονται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτονται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήλθαν στο παρελθόν και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον  Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των παρατηρητών και/ή συγκεκριμένου παρατηρητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα παρατηρητή και/ή άπτονται της βαθμολογίας που ο παρατηρητής και/ή γενικά του Φύλλου Αγώνα που συντάσσει ο παρατηρητής για συγκεκριμένο αγώνα, ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή άπτονται του έργου της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή του Διευθυντή της

Β. θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, αφορούν διαιτησία που πρόκειται να γίνει ή διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα που έπεται των δηλώσεων.

Γ. είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορεί να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορεί να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό.
κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(ιστ)(i), (ii) και (iii) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και των άρθρων 6 και 7 Κεφάλαιο ΧΧ Προκήρυξη Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας 2020-2021.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ  για ανάρτηση ανακοίνωσης στις 05.10.2021 στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μετά το τέλος του αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας /03.10.2021 και σε απάντηση στην ανακοίνωση του σωματείου ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου ημερομηνίας 04.10.2021 οι αναφορές της οποίας:

Α. θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτονται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτονται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήλθαν στο παρελθόν και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον  Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των παρατηρητών και/ή συγκεκριμένου παρατηρητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα παρατηρητή και/ή άπτονται της βαθμολογίας που ο παρατηρητής και/ή γενικά του Φύλλου Αγώνα που συντάσσει ο παρατηρητής για συγκεκριμένο αγώνα, ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή άπτονται του έργου της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή του Διευθυντή της

Β. θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, αφορούν διαιτησία που πρόκειται να γίνει ή διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα που έπεται των δηλώσεων.

Γ. είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορεί να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορεί να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό.

κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(ιστ)(i), (ii) και (iii) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και των άρθρων 6 και 7 Κεφάλαιο ΧΧ Προκήρυξη Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2020-2021
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΑΕΛ ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος FUTSAL περιόδου 2021-2022 στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/30.09.2021 χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή KANJO, GEVARA και συγκεκριμένα o ποδοσφαιριστής δεν δικαιούνται  να αγωνισθεί γιατί  είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής  με ληγμένο συμβόλαιο.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) ο ποδοσφαιριστής KANJO GEVARA ότι έλαβε μέρος αντικανονικά ενώ δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/30.09.2021 γιατί είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με ληγμένο συμβόλαιο.
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνων και πρόστιμο
στον  αγώνα Πρωταθλήματος  FUTSAL  Ανδρών  ΑΕΚ Λάρνακας–ΑΕΛ Λεμεσού/30.09.2021 (1η αγωνιστική).

*Ο  αγώνας Πρωταθλήματος  FUTSAL  Ανδρών ΑΕΚ Λάρνακας–ΑΕΛ Λεμεσού/30.09.2021 (1η αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 4-0 υπέρ της ΑΕΚ

*Καταγγελία κατά:
(α) του ΕΡΜΗ ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Νέων & Παίδων και την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Α’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού /03.10.2021 χρησιμοποίησε αντικανονικά τους ποδοσφαιριστές Στέφανο Καφατάρη, Αναστάσιο Αντωνίου, IMAM EMRE, Ανδρέα Ζαχαρίου, Πέτρο Αδάμου και Στέλιο Κυριάκου και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές δεν δικαιούνταν να αγωνισθούν γιατί σύμφωνα με την πιο πάνω προκήρυξη δικαιούνταν να αγωνισθούν μέχρι 5 ποδοσφαιριστές άνω των 19 και κάτω των 22  χρονών  κατά την 01.01.2022 και αγωνίσθηκαν 6.
Απόφαση: Πρόστιμο

Στους ποδοσφαιριστές επέβαλε αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19  Α’  Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/03.10.2021 (4η αγωνιστική).

*Ο αγώνας Πρωταθλήματος  Νέων  U19   Α’  Κατηγορίας  ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/03.10.2021 (4η αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Απόλλωνα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αμετανόητος ο Ίρβινγκ: «Εγώ ορίζω τη ζωή μου και επιλέγω να μην εμβολιαστώ»

Καμία διάθεση να υπαναχωρήσει στη θέση του κατά του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό δεν έχει ο Κάιρι Ίρβινγκ. Παρότι οι Νετς αποφάσισαν να τον θέσουν εκτός ομάδας, από τη στιγμή που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Μπρούκλιν (και της Νέας Υόρκης) λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ο 29χρονος άσος […]