Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε το έτος με κέρδη 13 εκατ. ευρώ

Andreas
0 0
Read Time:46 Second

Παρά την πανδημία και τις επιπτώσεις της, η Ρεάλ κατάφερε να κλείσει με κέρδη το οικονομικό έτος 2021/22. Η «βασίλισσα» έκλεισε το… ταμείο με κέρδη 13 εκατ. ευρώ!

Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι κατέκτησε το Champions League, το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Σούπερ Καπ, ενώ δεν προχώρησε σε τεράστιες δαπάνες για την ενίσχυσή της.

Το ταμειακό υπόλοιπο στις 30 Ιουνίου 2022, εξαιρουμένου του έργου ανάπλασης του γηπέδου, ήταν 425 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η απώλεια εσόδων λόγω της πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 έφτασε τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

«Τα λειτουργικά έσοδα για το οικονομικό έτος 2021/22 έφτασαν τα 722 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 69

εκατομμυρίων ευρώ (10%) από έτος σε έτος, καθώς οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας σταδιακά υποχωρούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Το καθαρό χρέος του συλλόγου, εξαιρουμένου του έργου ανάπλασης του γηπέδου, έφτασε τα 263 εκατομμύρια ευρώ στις 30 Ιουνίου 2022.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρώτος στην αξιοποίηση ακαδημιών ο Ολυμπιακός!

Όπως γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός βάσει έρευνας είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη αξιοποίηση των ακαδημιών της. Αναλυτικά:«Σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Ποδοσφαίρου (CIES), η ομάδα μας ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο στην αξιοποίηση των ακαδημιών της με ποσοστό 32.1%.Συνεχίζουμε με περηφάνεια, στηρίζοντας τα δικά μας παιδιά! #OlympiakosNicosia».