Σαλάχ: 8ος στην λίστα για τις φιλανθρωπικές του κινήσεις – Ο μόνος ποδοσφαιριστής στο Top 25!

Andreas
0 0
Read Time:54 Second

Για πολλούς τα επιτεύγματά του Μοχάμεντ Σαλάχ είναι πιο σημαντικά από τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα. Ένα από αυτά αφορά τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που λαμβάνει, με τους «The Times» να τον τοποθετούν στην 8η θέση της λίστας, όντας ο μόνος από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, στις πρώτες 25 θέσεις!

Ναι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι μέσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, εξαιτίας της εκπληκτικής σεζόν που πραγματοποίησε με την Λίβερπουλ, όμως ο Αιγύπτιος δεν παύει να εντυπωσιάζει άπαντες και έξω αγωνιστικά.

Τι σημαίνει αυτό; Μία ματιά στο δημοσίευμα των «The Times» αρκεί, διότι αισίως ο «Φαραώ» της Λίβερπουλ κατέχει κεντρική θέση, όσον αφορά τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε 8ος στην λίστα των «The Times» αναφορικά με τις φιλανθρωπικές του κινήσεις, όντας ο μόνος ποδοσφαιριστής που συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες 25 θέσεις, έπεισε έναν πατέρα να μην κινηθεί νομικά σε έναν κλέφτη και έδωσε στο κλέφτη χρήματα και σταμάτησε παιδιά που ασκούσαν «bullying» σε έναν άστεγο, αγοράζοντάς του και σπίτι!

Κινήσεις που αναδεικνύουν το ποιόν του «ανθρώπου» Σαλάχ, που στο τέλος της ημέρας είναι πιο σημαντικός από κάθε τι ποδοσφαιρικό…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
100 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Κούμας: «Γύρω στα 60.000.000 ευρώ ο κύκλος εργασιών του ποδοσφαίρου στην Κύπρο το 2021»

Χαιρετισμό στο Συνέδριο «Football Conference» που διοργανώνει η IMH απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας. Το συνέδριο διεξάγεται στη Λευκωσία με θεματολογία που αφορά την ποδοσφαιρική διακυβέρνηση, τις σύγχρονες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις καθώς και την οικονομική πτυχή του αθλήματος. Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ανέφερε πως η Ομοσπονδία,  σε συνεργασία […]