Σκόρερ Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας

Andreas
0 0
Read Time:41 Second

Ο Ντάνιελ Σικόρσκι (φωτογραφία) με το γκολ που πέτυχε στην εντός έδρας νίκη του Άρη επί του ΑΣΙΛ Λύσης με 2-1, έφτασε στα 23 σε 31 αγωνιστικές  και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ο Μάρκος Μιχαήλ (Οθέλλος Αθηαίνου) με τα τρία τέρματα που πέτυχε σε βάρος της ΑΕΖ ακολουθεί με 22 τέρματα και στα 20 τέρματα βρίσκεται ο Μιχαήλ Φράγκος (ΠΑΕΕΚ), που πέτυχε επίσης τρία γκολ στη  νίκη της ομάδας του επί της ΕΝΥ Διγενή Υψωνα με 6-0.

Στα 16 τέρματα ανέβηκε ο Ολατούνζι (Αλκή) και στα 15 τέρματα βρίσκονται οι Αντώνιος Ράνος (ΑΣΙΛ) και  Σέργιος Αβραάμ (Ομόνοια Αραδίππου).

Ακολουθεί ο Γκονσάλβες (Ξυλοτυμπου) με 14 τέρματα και αμέσως πιο κάτω με 12 τέρματα οι Αναστάσιος Οκκαρίδης (ΘΟΪ Λακατάμιας) και Γιώργος Κολοκούδια (Αγία Νάπα).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Γ' Κατηγορία: Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Με τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και ο απολογισμός της κάθε αγωνιστικής πλέον θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη διαμόρφωση της κατάταξης. Εντός έδρας αγωνίζεται η Ομόνοια 29Μ με αντίπαλο τον Ηρακλή, εκτός έδρας αποστολή (αντιμετωπίζει τη ΜΕΑΠ) για την […]