Σπανούλης: «Αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου»

Andreas
0 0
Read Time:36 Second

Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο ΣΕΦ για το φινάλε της αγωνιστικής καριέρας του.

«Είναι πάντα δύσκολο να κλείνεις ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου, όμως όταν νιώθεις την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό να σε περιβάλουν, όλα γίνονται πιο εύκολα. Η χθεσινή μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Μέσα απ’ την καρδιά μου, ευχαριστώ την ομάδα μου για την μεγάλη τιμή, τους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους παίκτες, τους προπονητές, το σταφ και όσους ακόμα βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Αυτές οι ξεχωριστές στιγμές και η αγάπη του απλού κόσμου που τη νιώθω καθημερινά είναι που με κάνουν να αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου», έγραψε στο Instagram.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Παραδόθηκε η ετήσια χορηγία της ΚΟΠ προς τις Αγροτικές Ομοσπονδίες

Η ΚΟΠ παρέδωσε στην ΣΤΟΚ και στις Αγροτικές Ομοσπονδίες την καθιερωμένη ετήσια χορηγία. Οι επιταγές παραδόθηκαν από το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά, στο περιθώριο συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΚ στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Ο κ. Μυλωνάς, τόνισε τη διαχρονική στήριξη της ΚΟΠ προς το αγροτικό ποδόσφαιρο, η οποία […]