Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Σκωτίας

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει των αγώνων που μας περιμένουν στην προκριματική φάση του UEFA Women’s Euro.

Πρώτος αντίπαλος μας η Σκωτία την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 15:00 στο ΑΕΚ Αρένα και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, θα αντιμετωπίσουμε την Φινλανδία (19:00, ΑΕΚ Αρένα) για τον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης. Σημειώνεται ότι είναι οι τελευταίοι αγώνες της διοργάνωσης για τον όμιλο μας.

Η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία και το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Από αγωνιστικής πλευράς, το σκηνικό με κάποιες ποδοσφαιρίστριες που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς, θα ξεκαθαρίσει μετά και την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης στο ΑΕΚ Αρένα.

Χορηγός της Εθνικής Γυναικών είναι η Dimco

Η Εθνική μας ανεξάρτητα από τον υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε ισχυρές ομάδες, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και το βάρος της προσπάθειας για την ώρα επικεντρώνεται στον αγώνα με αντίπαλο τη Σκωτία.

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολος αγώνας, η Σκωτία είναι από τις ισχυρές ομάδες της Ευρώπης και μέσα από την προσπάθεια μας θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το καλύτερο.

Οι εμπειρίες από τους προηγούμενους αγώνες μας θα βοηθήσουν, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και ο συνολικός απολογισμός θα γίνει μετά και από τον αγώνα με αντίπαλο την Φινλανδία», δήλωσε χαρακτηριστικά η τερματοφύλακας της Εθνικής μας Μαρία Ματθαίου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ματαιώθηκε η διεξαγωγή του UEFA Youth League

Ματαιώθηκε οριστικά η διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης του UEFA Youth League. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μετά από συνεχείς αναβολές στην έναρξη της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας, αποφάσισε πως οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να αρχίσει καν η τρέχουσα σεζόν και έτσι, με το χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά, αποφασίστηκε να μπει οριστικό […]