Στους «4» του Ρότερνταμ και στο No5 ο Τσιτσιπάς!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second
https://8d082c56f7943fe22e3d2436c74c5caf.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ATP 500 ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ πέτυχε την Παρασκευή (5/3) ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 22χρονος πρωταθλητής κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7-5) τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο21) και έτσι θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» του εν λόγω τουρνουά. Ταυτόχρονα, εξασφάλισε την επιστροφή του στο No5 της παγκόσμιας κατάταξης την προσεχή Δευτέρα (8/3), ρίχνοντας στην  θέση τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τσιτσιπάς είδε τον αντίπαλό του να επικρατεί 6-4 στο πρώτο σετ. Κάτι που φαίνεται ότι τον πείσμωσε, αφού μπήκε «φορτσάτος» στο δεύτερο φτάνοντας σε ένα γρήγορο υπέρ του 5-0. Ωστόσο, ο Ρώσος μείωσε προσωρινά σε 5-3, για να χάσει εντέλει 6-3 και να ισοφαριστεί σε 1-1.

Το τελευταίο σετ εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, με τον Έλληνα τενίστα να βρίσκεται αρχικά πίσω 5-4. Στη συνέχεια, όμως, υπερασπίστηκε το σερβίς του για το 5-5, έκανε το μπρέικ (περνώντας μπροστά με 6-5), για να επικρατήσει εύκολα στο τελευταίο game με 40-15. Ύστερα από 2.42′ αγώνα.

Πλέον, ο Τσιτσιπάς περιμένει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό του Σαββάτου (6/3), εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 2ου προημιτελικού, μεταξύ των Ζέρεμι Σαρντί και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος πρωταθλητής θα επιστρέψει σε λίγη ώρα στο κεντρικό court της «Ahoy Arena», καθώς θα αγωνιστεί με συμπαίκτη τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά, στον 2ο γύρο του διπλού. Αντίπαλοί τους θα είναι οι Εντουάρντ Ροζέρ-Βασλάν και Χένρι Κόντινεν, οι οποίοι στον 1ο γύρο απέκλεισαν το Νο1 ζευγάρι του ταμπλό, Καμπάλ/Φάραχ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πέρασε στην κορυφή η Αγία Νάπα μετά το εκτός έδρας 1-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου

Η Αγία Νάπα μετά το σημερινό εκτός έδρας 1-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου, στην αυλαία της 22ης αγωνιστικής, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε στο 85ο λεπτό ο Γκαλίντο. Από το 44ο λεπτό η Αγία Νάπα αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές […]