Στο Βουκουρέστι οι αγώνες Ρεάλ-Λίβερπουλ και Γρανάδα-Γιουνάιτεντ

Andreas
0 0
Read Time:51 Second

Στο Βουκουρέστι όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθούν οι αγώνες Ρεάλ-Λίβερπουλ και Γρανάδα-Γιουνάιτεντ

Λόγω των ταξιδιωτικών οδηγιών που ισχύουν στην Ισπανία μέχρι τις 30 Μαρτίου αλλά πιθανότατα μέχρι και τον Απρίλιο, όπου απαγορεύονται οι αφίξεις από την Αγγλία, αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά την διεξαγωγή των αγώνων της Ρεάλ με την Λίβερπουλ για το Champions League στις 6 Απριλίου και της Γρανάδα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League στις 8 Απριλίου.

Οπως αναφέρει η «MARCA», αν παραταθεί η απαγόρευση, τότε  Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Ισπανία, οπότε Ρεάλ και Γρανάδα θα πρέπει να βρουν έδρα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι αγώνες να διεξαχθούν στο Βουκουρέστι ενώ στο… τραπέζι έπεσε και το σενάριο για την διεξαγωγή των δύο πρώτων αγώνων στην Αγγλία, όπου εκεί επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα των επαγγελματικών αθλητών. Όμως αυτή η πιθανότητα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αλλαγή διαιτητή VAR στο Πάφος - Νέα Σαλαμίνα

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου για λόγους υγείας αντικαθίσταται από το σημερινό αγώνα Πάφος – Σαλαμίνα όπου ήταν ορισμένος ως διαιτητής VAR από το Χρυσοβαλάντη Θεουλή.    Share