Στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2032

Andreas
0 0
Read Time:30 Second

Το χρίσμα για την διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2032 πήρε το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Αυτό αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής μετά την σημερινή συνεδρίαση που έγινε σήμερα στο Τόκιο. Αυτή θα είναι η τρίτη πόλη της χώρας η οποία θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς μετά τη Μελβούρνη το 1956 και το Σίνδεϊ το 2000.

Θυμίζουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 θα διοργανωθούν στο Παρίσι και το 2028 στο Λος Άντζελες. Εκτός του Μπρίσμπεϊν είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοργάνωσής τους οι Ινδονησία, Βουδαπέστη, Κίνα, Ντόχα, από τη Γερμανία η κοιλάδα του Ρουρ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Η Γουινέα φεύγει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας της πανδημίας!

Εξέλιξη άκρως ανησυχητική μερικές ώρες πριν την τελετή έναρξης (23/07, 14:00) των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο! Η κυβέρνηση της Γουινέας πήρε την απόφαση να αποσύρει την αποστολή της χώρας από τους Αγώνες, προκειμένου να προστατέψει τους αθλητές της από την πανδημία, όπως τονίζει! «Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Γουινέας, θέλοντας να προστατέψει την υγεία των αθλητών […]