Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Σλόβαν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησε ο Βανά Άλβες, με τους δύο να παρουσιάζονται αισιόδοξοι και να στέλνουν μήνυμα πρόκρισης.

«Αρχίζει το δεύτερο παιχνίδι. Στο πρώτο περιμέναμε ότι θα έχουμε κάποιες δυσκολίες και είχαμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοι είμαστε. Επιστρέψαμε, είχαμε το γκολ, φτιάξαμε ευκαιρίες, είχαμε αρκετές αντεπιθέσεις αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική πάσα. Όμως παραμένουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αύριο παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος μας. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως οι παίκτες μας είναι έτοιμοι και έχουμε μια ευκαιρία να γράψουμε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας.. Θα δούμε όμως, δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια για την ώρα».

Από πλευρά του ο Βανά Άλβες, ανέφερε: «Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Συμφωνώ με τον προπονητή πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Το γκολ που πετύχαμε μας κρατά στο κόλπο της πρόκρισης, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρούμε τις λύσεις. Παίζουμε στην έδρα μας και παίζουμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, όλου του φίλαθλου κόσμου της Κύπρου γιατί θα ήταν καλό να έχουμε σαν Κύπρος μια ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Σλόβαν είναι πιο έμπειρη ομάδα, πετύχαμε πολλά αλλά θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα. Γιατί όχι να μην ονειρευόμαστε γι’ αυτό. Πρέπει να παίξουμε με όλη τη δύναμή μας. Θα τα δώσουμε όλα αύριο. Το αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ, δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πέρσι».