ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΟΨΗ: Οι 14 και η… διαιτησία!

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Απέτυχε παταγωδώς το εγχείρημα επανόδου στις 14 ομάδες. Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, θεωρώ ότι το μετάνιωσαν .


Μπορεί πάνω να έχει, όπως αναμενόταν άλλωστε, έτσι κι αλλιώς ενδιαφέρον, κάτω όμως εξελίσσεται για άλλη μία χρονιά σέ φαρσοκωμωδία .Αν θέλουν κάποιοι το καλό τού αθλήματος όπως διατυμπανίζουν, έχουν την ευκαιρία να βγουν μπροστά. Σέ μία ημικατεχόμενη νήσο, οι 4 κατηγορίες με πάνω από 60 ομάδες, είναι και πρόκληση και ανεύθυνη προσέγγιση. Κάθε κατηγορία θα έπρεπε να έχει 10 με 12 ομάδες, να διέπεται από αυστηρούς όρους σέ ότι αφορά στους ξένους και να δοθεί επιτέλους σημασία στό Αγροτικό. Καί έχουμε και το κεφάλαιο διαιτησία να αποτελεί για άλλη μία φορά αγκάθι. Έρχονται Ξένοι, πολλοί από τούς οποίους είναι αποτυχημένοι στις χώρες τους και έχουνε και Κύπριους κάποιοι εκ των οποίων δεν γνωρίζουν τα τού VAR ή απλά δεν θέλουν να τα εφαρμόσουν  Οι ομάδες επενδύουν εκατομμύρια και βάζουν όπου μπορούν πίεση .Όσοι δεν την αντέχουν, έχει και άλλα αθλήματα να ασχοληθούν  .. Τό Καλοκαίρι είναι καί πάλι μία πρόκληση για όλους. Ή παίρνονται αποφάσεις διορθωτικές ή συνεχίζουμε να κοροϊδεύουν αλλήλους και μαζί τον εαυτό μας. Προσωπικά δεν αναμένω τομές γιατί απλά για χρόνια πολλά οι έχοντες την ευθύνη στην ΚΟΠ και σέ σωματεία ή εταιρείες, έδειξαν ότι μόνο το συμφέρον τους είναι στην ατζέντα..

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ο μεγάλος Γιώργος Σαββίδης για ΟΛΑ στον Στέλιο Παπαμωϋσέως! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104 και στο ένθετο ρετρό της εκπομπής Δώσε Πάσα όπου μίλησε για την καριέρα του και όχι μόνο στον Στέλιο Παπαμωϋσέως. Αναλυτικά: Πότε ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο: «Πέντε χρονών στις αλάνες ξεκίνησα να παίζω μπάλα. Σαν παιδί έκανα κάτι που ερωτεύτηκα, […]