Νικηφόρα και με «εκκωφαντικό» σκορ άρχισε τις υποχρεώσεις της στη Serie A η Νάπολι, η οποία επικράτησε 5-2 στην έδρα της Βερόνα. Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου προηγήθηκε, εν συνεχεία ισοφάρισε (2-2), όμως στο τέλος παραδόθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.
Η Νάπολι ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, δημιουργώντας αρκετές καταστάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Ωστόσο, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29′. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά, ο Λασάνια πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και -όντας ανενόχλητος- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Παρόλα αυτά, η αντίδραση των Ναπολιτάνων ήταν άμεση, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να το γυρνά πριν το ημίχρονο. Στο 37′ ο Κβαρατσχέλια σκόραρε με κεφαλιά, σημειώνοντας το παρθενικό του τέρμα με το νέο του κλαμπ, για να έρθει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Οσιμέν να κάνει με προβολή το 1-2.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν… φορτσάτοι στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας σε λιγότερο από τρία λεπτά (48′) με τον Ανρί. Κι όμως. Η Νάπολι συνέχισε να βγάζει τη μία φάση μετά την άλλη και -σκοράροντας σχεδόν ανά δεκάλεπτο- έφτασε σε νίκη με εντυπωσιακό σκορ. Στο 55′ ο Ζιελίνσκι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «παρτενοπέι», με την εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Λομπότκα στο 65′ και τον ωραίο συνδυασμό και τελείωμα από τον Πολιτάνο στο 79′, να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.