ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Όποιος δεν σέβεται, δεν έχει θέση στην ομάδα»!

Andreas
0 0
Read Time:59 Second

Συναντήσεις με ποδοσφαιριστές θα αρχίσει ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Η ανάρτηση του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού: «Αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησα πριν δυο μήνες όταν παρασύρθηκα από την άρνηση τις κακίες, την αχαριστία και την δυσπιστία να επαναφέρω την ομάδα πίσω .

Από σήμερα στις 1 το μεσημέρι θα δω όλους τους ποδοσφαιριστές ένα – ένα και θα τους εξηγήσω πως κανένας που δεν σέβεται τους κόπους και τα όνειρα μας δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα .

Με λίγα λόγια να πάει στο καλό !!

Θα εξηγήσω του προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει πίστη και θέληση σε αυτό που κάνουν . Θα παλέψουμε και δεν θα παραδοθούμε μαζί με αυτούς που θα μείνουν, αυτούς που Αγαπούν και σέβονται πραγματικά την ομάδα, το έργο, και τα όνειρα μας.

Έφερα τούμπα την ζωή μου, θα προσπαθήσω να το κάνω και τώρα και αν δεν τα καταφέρω τουλάχιστο θα ξέρω ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό και το είναι για αυτο .»Στη ζωή σημασία δεν έχει πόσο σκληρά κτυπήθηκες . Σημασία έχει πόσο μπορείς να αντέξεις τα χτυπήματα και να συνεχίσεις»…

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά !!!

We did before- We can do it again .

Neversurrender

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ: «Φανταστικός ο Έσελινγκ, πιο δύσκολος αντίπαλος ο Μάριος Ηλία»!

Ο αμυντικός της ΠΑΕΕΚ, Ανδρέας Φραγκέσκου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την πορεία της ομάδας. Η αρχική τοποθέτηση: «Κάνουμε καλή πορεία, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε το πιο χαμηλό μπάτζετ, όμως πιστεύουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να μπαίνουμε μέσα και να κερδίζουμε». […]