Τυχαίοι έλεγχοι για κορωνοϊό από την Premier League!

Andreas
0 0
Read Time:37 Second

Οι φίλαθλοι που θα δώσουν το παρόν σε αγώνες της Premier League, θα υπόκεινται σε τυχαίους ελέγχους για κορωνοϊό, σε ορισμένα γήπεδα τις πρώτες εβδομάδες της νέας σεζόν όπως ανέφερε η διοργανώτρια Αρχή.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να παρέχουν απόδειξη πλήρους εμβολιασμού ή αρνητικού αποτελέσματος σε rapid test, 48 ώρες πριν τον αγώνα, μέσω του NHS COVID Pass.

Επίσης, στην ανακοίνωση της, η διοργανώτρια Αρχή πρόσθεσε ότι εργάζεται για την εισαγωγή των ελέγχων με «σταδιακό τρόπο, ώστε να υπάρξει η μικρότερη δυνατή αναστάτωση και η μέγιστη δυνατή ασφάλεια».

Πλέον, οι Άγγλοι οπαδοί πρέπει να… συνηθίσουν στην χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, την αποφυγή στενής επαφής με αγνώστους και την παρακολούθηση μονόδρομης σήμανσης στα γήπεδα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΚΙΡΖΗΣ ΓΙΑ ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ: «Ήθελε να φέρουμε και ένα φίλο του!»

Στη διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Κίρζης απαντώντας στους φιλάθλους του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στο θέμα με τον Άντον Μάγκλιτσα.«Με τον Μάγκλιτσα υπάρχει διάλογος εδώ και καιρό. Είναι από τα παιδιά που έγινε κρούση και τον Φεβρουάριο, δυστυχώς, επέλεξε να πάει στην Τουρκία τότε. Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε άλλη […]