Υπό το βλέμμα Κούμα-Κίρζη, θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίζουν μπάλα με παιδιά (ΦΩΤΟΣ)

Christos
0 0
Read Time:56 Second

Σημαντική η σημερινή μέρα για την Κύπρο αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη στη Λεμεσό η συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπή της UEFA, με την χώρα μας να βρίσκεται στο επίκεντρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. 

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της συνεδρίας αρχίζουν το πρωί,  στο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη Λεμεσό με εκδήλωση με την ονομασία «UEFA Grassroots Festival 2023». Το παρών τους θα δώσουν πρώην ποδοσφαιριστές, θρύλοι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου οι οποίοι θα παίξουν ποδόσφαιρο με 80 παιδιά από σχολεία της Λεμεσού.

Μεταξύ άλλων, βρίσκοντα στην Κύπρο ο Λουίς Φίγκο, ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, ο Ντάριο Σρνα, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς και η Ναντίν Κέσλερ, Γερμανία, πρώην διεθνής ποδοσφαιρίστρια για να παίξουν μπάλα με τα παιδιά.

Η εκδήλωση, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Football in Schools» που υλοποιεί η ΚΟΠ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδεία, Αθλητισμού και Νεολαίας και παρούσα θα είναι και η Υπουργός Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου.

Μεταξύ άλλων, στην ατζέντα της Εκτελεστικής Επιτροπής βρίσκονται τα ακόλουθα θέματα:

-Καθορισμός έδρας διεξαγωγής του UEFA Super Cup 2024.
-Πλαίσιο Διακυβέρνησης UEFA  για Εθνικές Ομοσπονδίες.
-Καθορισμός χωρών που θα φιλοξενήσουν τελικές φάσεις διοργανώσεων νέων και παίδων

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Δημήτρης Χιώτης για ΟΛΑ στον Στέλιο Παπαμωϋσέως! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η παλιά δόξα του ΑΠΟΕΛ Δημήτρης Χιώτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ και στο ένθετο ΡΕΤΡΟ του SUPER SPORT FM 104.0 στον Στέλιο Παπαμωϋσέως. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΜΙΑ ζωή ΑΠΟΕΛ ήταν- και είναι- ο παλιός παίκτης και μετέπειτα προπονητής, αλλά και διοικητικός παράγοντας του σωματείου, Δημήτρης Χιώτης. Ο […]