Φανιέρος: «Κάποιοι με θέλουν εκτός ποδοσφαίρου»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στον Super Sport FM 104.

Αναλυτικά

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ:«Είμαστε 2 ομάδες που πέσαμε κατηγορία και έχουμε φυσικά τους ίδιους στόχους, την άνοδο. Δύσκολα τα πράγματα στην δεύτερη κατηγορία όσο αφορά κυρίως τα οικονομικά και είναι κάτι που θα έπρεπε να δει και η ομοσπονδία στο μέλλον»

Πως βλέπει φέτος την ομάδα: «Δεν είμαι αισιόδοξος στο παρών στάδιο καθώς ακόμη δεν ξέρουμε που θα αγωνίζεται η ομάδα. Βρισκόμαστε στο μηδέν. Το γήπεδο στην Αραδίππου δεν έχει τον κατάλληλο φωτισμό. Πραγματικά λυπηρό και άσχημο στο 2021 να υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Αρκετοί με θέλουν εκτός ποδοσφαίρου. Ότι και αν κάνω για αυτό το χωρίο κανείς δεν το βλέπει, την ίδια ώρα που άλλες ομάδες προχωρούν ακόμα και σε ιδιόκτητα γήπεδα. Στόχος τους να φύγει ο Φανιέρος από το ποδόσφαιρο και να πέσει χαμηλά ο Ερμής».

«Η ομοσπονδία δεν μας βοηθά καθόλου ξέρει μόνο να μας βάζει πρόστιμα. Κάναμε δεκάδες προτάσεις αλλά δεν μας ακούει κανένας. Εγώ παλεύω για την νεολαία της Αραδίππου γιατί νοιάζομαι πραγματικά. Για τον αθλητισμό μέσα στην Αραδίππου δεν ασχολείται κανένας. Είναι ντροπή να περιμένουν δεκάδες παιδιά έξω από το γήπεδο μέχρι να έρθει η σειρά τους να προπονηθούν. Με αναγκάζουν να παίζω μέσα στο μεσημέρι με 40 βαθμούς από την στιγμή που το γήπεδο δεν έχει φωτισμό. Θέλουν να με διώξουν γιατί είμαι ντόμπρος και δεν θα αλλάξω ποτέ αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω . Τόσα χρόνια δεν έβαλαν ούτε σεντ, θέλουν απλά να διαλύσουν τον Ερμή. Την ίδια ώρα βλέπουμε τον Εθνικό πόσο ωραίο γήπεδο έφτιαξε. Θα έπρεπε πρωταρχικός στόχος να ήταν οι υποδομές για της ακαδημίες καθώς η μικρή είναι το μέλλον της Εθνικής αλλά κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Μίλησα και με τον ΚΟΑ αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Δυστυχώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν υπάρχει μέλλον ούτε για Ερμή ούτε για Ομόνοια».

Για τα αγωνιστικά: «Τι αγωνιστικά να πούμε; Έχω έξι τραυματίες σε ένα τραγικό γήπεδο που κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνουν παίκτες μέσα. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με προπονητή θα πάω μέχρι τέλους με Ανδρονίκου και ας πάμε και τρίτη κατηγορία».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Κωστένογλου και Νικόλας για Σλοβακία…

O ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Νικόλας Ιωάννου μίλησαν για το παιχνίδι της Τρίτης με την Σλοβακία. ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ«Θέλουμε να κλείσουμε τον κύκλο των τριών αγώνων με θετικές εντυπώσεις και βαθμολογικό όφελος. Η εικόνα μας στον αγώνα με τη Ρωσία ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τον […]