ΦΟΙΒΟΣ ΒΡΑΧΙMHΣ: Η πρόταση από τον ΠΑΟ και η Εθνική που δεν θέλει να βλέπει!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Στον SUPER SPORT FM 104 μίλησε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ανόρθωσης Φοίβος Βραχίμης.

Κατέθεσε αναμνήσεις από το παρελθόν και τα δυο πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας που πραγματοποίησε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και την Ανόρθωση πριν την Τούρκικη εισβολή αγωνιζόμενος στο Γ.Σ.Ε σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «Δυστυχώς φύγαμε νωρίς».

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του μεγάλου άσου της «Κυρίας»

«Το πρώτο μου τέρμα σημείωσα απέναντι στον ΠΟΛ και το θυμάμαι χαρακτηριστικά» σημείωσε συγκινημένος ο Φοίβος Βραχίμης

** «Είχα πρόταση από το ΠΑΟ την εποχή του Κύζα και του Λιβαθiνού  στα χρόνια των μεγάλων διακρίσεων. Με κάλεσαν και πραγματοποίησα για ένα μήνα προπονήσεις και τρία φιλικά αλλά η μεταγραφή δεν έγινε  και επέστρεψα πίσω στην Κύπρο. Το σύστημα ήταν τέτοιο και υποχρεωτικά έπαιζα έξω δεξιά και δεν έπαιρνα την μπάλα. Ήμουν πιο ελεύθερος παίκτης. Θυμάμαι ότι είχε ενδιαφερθεί η Καβάλα. Προσεγγίστηκα και μου έκαναν πρόταση για ένα χρόνο αλλά στην απογοήτευση μου αποφάσισα να επιστρέψω πίσω στην Κύπρο. Μπορεί να έκανα λάθος. Δεν ξέρω…»

**«Πέτυχα αρκετά τέρματα στην καριέρα μου αλλά τα περισσότερα δεν τα θυμάμαι. Μόνο κάποια από αυτά σε συγκεκριμένα ντέρμπι»

** «Για την Ανόρθωση η πορεία στο πρωτάθλημα δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Το ίδιο θα έλεγα και για την Ευρώπη όπου περίμενα καλύτερη πορεία. Η ομάδα δείχνει να εχει πρόβλημα. Δεν ξέρω αλλά ίσως με τις μεταγραφές του Γενάρη να υπάρξει κάποια βελτίωση.»

** « Για την  Εθνική ομάδα σήμερα,  λόγω της τροπής που πήραν τα πράγματα δεν ήθελα να παρακολουθώ. Ξεκινήσαμε καλά και μας πήρε ο κατήφορος. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα για να δούμε καλύτερη Εθνική. »

** «Ο πρώτος που με κάλεσε στην Εθνική ομάδα ήταν ο Πανίκος Κρυστάλλης για το παιχνίδι με την Πολώνια.»

**« Εμείς παίζαμε για την φανέλα και απολαμβάναμε το ποδόσφαιρο παρά τις δυσκολίες. Θυμάμαι τον κόσμο που γέμιζε τα γήπεδα. Αυτό που κέρδισα είναι η αναγνώριση στην σήμερον ημέρα. Οι συναντήσεις με κόσμο και φίλους για να θυμόμαστε τα παλιά»

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης!

Μία ακόμη τεράστια επιτυχία και διάκριση έχουμε για τον Παύλου Κοντίδη στην κατηγορία Laser ο οποίος όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης ανεβαίνοντας τρία σκαλοπάτια από την προηγούμενη κατάταξη. Δίχως αμφιβολία μία τεράστια διάκριση για τον πρωταθλητή μας ο οποίος συνεχίζει […]