«Φρένο» στη Λέστερ από τη Σαουθάμπτον των 10 παικτών

Andreas
0 0
Read Time:54 Second

Μεγάλη ευκαιρία να φτάσει μια ώρα αρχύτερα στην εξασφάλιση της τετράδας για το Champions League της νέας σεζόν έχασε η Λέστερ, καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Οι «Άγιοι» έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς παρά το γεγονός ότι έμειναν με 10 παίκτες μόλις στο 10’ λόγω αποβολής του Βέστεγκαρντ, κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό κόντρα στις «αλεπούδες», που θα μπορούσαν να φτάσουν πολύ κοντά από σήμερα κιόλας στην κορυφαία διοργάνωση.

Η καίρια φάση της αναμέτρησης σημειώθηκε πολύ νωρίς στο ματς, όταν ο κεντρικός αμυντικός των «Άγιων» έχασε το κοντρόλ της μπάλας και ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Βάρντι.

https://c873e8e7e3d0f4b05f9e5c5d3b4d764a.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlΠαρ’ όλα αυτά, με εκτέλεση πέναλτι στο 61’ του Γουόρντ-Πράους, η Σαουθάμπτον πήρε το προβάδισμα στο σκορ, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να… τρέξουν ώστε να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Το γκολ της ισοφάρισης το βρήκαν πολύ γρήγορα, καθώς στο 68’ ο Τζόνι Έβανς με κεφαλιά από σέντρα του Ιχεανάτσο, έγραψε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας η Λειψία!

Η Λειψία χρειάστηκε ένα γκολ του Φόρσμπεργκ στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης για να νικήσει 2-1 την Βέρντερ Βρέμης στον μονό ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και να κλείσει θέση στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αυριανού (1/5, 21:30) δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Χόλσταϊν Κίελ. Στο 0-0 έληξε η κανονική διάρκεια του […]