Όλοι μαζί για την μεγάλη Ομόνοια…

Christos
0 0
Read Time:42 Second

Πρωινή ανακοίνωση από την Ομόνοια για την έγκριση της νέας συμφωνίας από το Σωματείο. “Όλοι μαζί για το όραμα του κάθε Ομονοιάτη” σημειώνεται:

“Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου το τελικό κείμενο της νέας Συμφωνίας, στο οποίο είχαμε καταλήξαμε μαζί με τη Διαπραγματευτική Επιτροπή που είχε οριστεί από το Σωματείο.

Το περιεχόμενο της νέας Συμφωνίας θα τεθεί προς έγκριση ενώπιον των μελών του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, σε Έκτακτη και Καταστατική Γενική Συνέλευση.

Η έγκριση της νέας Συμφωνίας από τη Γενική Συνέλευση θα μας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, προς την υλοποίηση του οράματος που ο κάθε φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει, ακολουθώντας έναν μακροχρόνιο σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου θα επιστρέψει στα καθήκοντα του Προέδρου με την έγκριση της Συμφωνίας από τα μέλη του ΑΣΟΛ.

Μαζί, για τη μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ!”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ο Πουλλαΐδης... μιλάει την Πέμπτη

Δημοσιογραφική διάσκεψη από τον Χρίστο Πουλλαΐδη την ερχόμενη Πέμπτη, στις 11, σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα. Αναμένεται ότι θα κάνει τον απολογισμό της πολύχρονης παρουσίας του στην Ανόρθωση και θα αναφερθεί στη νέα πραγματικότητα στο διοικητικό “τοπίο”. Οι τοποθετήσεις του ασφαλώς αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.