Άρσεναλ: Η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της από την… πρώτη αγωνιστική του 2009!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Πέρασαν 12 χρόνια, προκειμένου να δουν ξανά οι φίλοι της Άρσεναλ μία ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα στην «δουλειά» για την ομάδα τους, μακριά από την έδρα τους. Απέναντι στη Νόριτς όμως, μπορούν να πουν πως… αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω.

Ήταν Αύγουστος του 2009, με την Premier League μόλις να ξεκινά και την Άρσεναλ να ταξιδεύει στο «Γκούντισον Παρκ» για να συναντήσει την Έβερτον. Στην σύνθεσή της βρίσκονταν ποδοσφαιριστές όπως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο Γουίλιαμ Γκαλάς και ο Αντρέι Αρσάβιν, ενώ η ενδεκάδα των «ζαχαρωτών» απαρτιζόταν μεταξύ άλλων από τον Χάουαρντ, τον Πιέναρ, τον Μπέινς και τον Λέσκοτ.

Τελικό σκορ; Νίκη με το ευρύ 1-6 για τους «κανονιέρηδες», με πέντε διαφορετικούς σκόρερ και ιδανικό ξεκίνημα για το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ. Έκτοτε, έχουν περάσει 12 χρόνια.

Ένα διάστημα στο οποίο η Άρσεναλ δυσκολευόταν μακριά από το σπίτι της, με την φετινή Boxing Day να της επιφύλασσε ένα ταξίδι στο «Κάροου Ρόουντ» κόντρα στη Νόριτς. Μία έδρα από την οποία είχε φύγει νικήτρια μόλις σε τρεις από τις τελευταίες 9 επισκέψεις της, την ώρα που τα «καναρίνια» ήθελαν διακαώς τη νίκη.

Ωστόσο η… Under-23 του Μικέλ Αρτέτα ήταν και πάλι εξαιρετική! Η Άρσεναλ βρήκε πέντε γκολ, καταγράφοντας 19 πλέον σε πέντε ματς και σηματοδότησε την μεγαλύτερη επικράτησή της από εκείνο το απόγευμα του Αυγούστου και έπειτα!

Η τέλεια εμφάνιση σε μία ιδιαίτερη ημέρα όπως είναι η Boxing Day, πράγμα το δίχως άλλο εντυπωσιακό…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ: «Κόκκινη σε Σαμπάλα, Ντονγκαλά και Ουζόχο»!

Ο αναλυτής διαιτησίας, Γιαννάκης Κυπριανίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ–Ομόνοια.«Η πρώτη φάση ήταν το τέρμα. Ήταν πεντακάθαρο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Φτάνουμε στο 26’, η Ομόνοια σε κόρνερ πήρε μια παράξενη τροχιά η μπάλα, κατέληξε στη συμβολή της γωνίας του δοκαριού, […]