Έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή των Γάλλων σκόρερ ο Ζιρού

Andreas
0 0
Read Time:47 Second

Μπορεί να μέτρησε μόλις 50 λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με την Βουλγαρία, όμως, ο Ολιβιέ Ζιρού πέτυχε δυο γκολ με τους «τρικολόρ» και απέχει πλέον έξι τέρματα από την απόλυτη κορυφή των σκόρερ της εθνικής ομάδας της Γαλλίας!

Ο διεθνής επιθετικός της Τσέλσι ήταν εκείνος που στο 41′ της φιλικής αναμέτρησης των Παγκόσμιων Κυπελλούχων με την Βουλγαρία στο τελευταίο τεστ της ομάδας του Ντεσάν πριν το Euro, πήρε τη θέση του τραυματία Μπενζεμά.

Όπως συνηθίζει κάθε φορά που μπαίνει με αλλαγή και όπως έχει κάνει πολλάκις στην Τσέλσι, ο Ζιρού σκόραρε και το έκανε δις. Στο 83′ και το 90′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφτασε έτσι στα 46 γκολ με τη φανέλα με το γαλλικό εθνόσημο.

Ο κορυφαίος Γάλλος σκόρερ όλων των εποχών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας είναι ο Τιερί Ανρί που είχε σταματήσει στα 51 γκολ και ο Ζιρού βάζει πλώρη για να τον φτάσει και φυσικά να τον ξεπεράσει!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανακοίνωσε Μαρτίνεθ η ΑΕΚ!

Tην καταρχήν συμφωνία με τον Ρουμπέν Μαρτίνεθ ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 36χρονο (22/06/1984) Ισπανό τερματοφύλακα, Ruben Martinez για τον επόμενο ένα χρόνο και με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο […]