Έχασε τις ευκαιρίες και τη νίκη η Αργεντινή

Andreas
0 0
Read Time:43 Second

Πρεμιέρα με ισοπαλία έκανε στο Copa America η Αργεντινή, καθώς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και έμεινε τελικά στο 1-1 με τη Χιλή.

Η «αλμπισελέστε» πήρε το προβάδισμα με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 33ο λεπτό και είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο μία απροσεξία του Ταλιαφίκο έφερε πέναλτι για τους Χιλιανούς στο 53′.

Ο Βιδάλ είδε τον Μαρτίνες να αποκρούει, όμως η μπάλα πήγε στο δοκάρι και επέστρεψε στη μικρή περιοχή, με τον Βάργκας να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε κενή εστία.

Η εξέλιξη αυτή ανέβασε ψυχολογικά τη «ρόχα», που πίεσε για την ανατροπή, ωστόσο από το 70′ και μετά η πρωτοβουλία των κινήσεων πέρασε στους τυπικά γηπεδούχους.

Οι Αργεντίνοι δημιούργησαν μπόλικες ευκαιρίες με τους Γκονσάλες, Μέσι και Ντι Μαρία όμως αδυνατούσαν να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του Μπράβο, με το 1-1 να μένει τελικά μέχρι τέλους.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

EURO: Προβλέψεις Τρίτης και Τετάρτης!

Οι συντάκτες του ROMALEON.COM προβλέπουν για το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη 15 και 16 Ιουνίου τα εξής. ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ    2 ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ             1 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΥΑΛΛΙΑ              Χ ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ                   1 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΡΩΣΣΙΑ           2 Καλή επιτυχία και θα επανέλθουμε.