ΑΓΓΛΙΑ: Γκουαρδιόλα 12-7 Μουρίνιο!

Christos
0 0
Read Time:42 Second

Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα αντάμωσαν και η Σίτι έριξε στο καναβάτσο την Τότεναμ, παίρνοντας εκδίκηση για την απώλεια του πρώτου γύρου!

Πεπ vs Ζοσέ. Οι δυο τους είχαν πολύ καλή σχέση και πάντα ο ένας αποθέωνε τον άλλον! Αυτή η πολύ στενή σχέση χάθηκε όταν χώρισαν οι δρόμοι τους. Και, όταν επανενώθηκαν ως αντίπαλοι προπονητές, η στοργή μετατράπηκε σε… οργή.
Μπορεί οι δυο τους να έχουν κατεβάσει τους τόνους, ωστόσο κάθε νίκη είναι και γόητρο! Τι συμβαίνει στα μεταξύ τους; Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο δεύτερος προπονητής που περισσότερες φορές έχει νικήσει τον Πεπ (επτά, έναντι εννέα του Γιούργκεν Κλοπ) και ο Γκουαρδιόλα είναι ο προπονητής που περισσότερες φορές έχει νικήσει τον Ζοσέ (12) και περισσότερα γκολ του έχει βάλει (45), τα διπλάσια από τον δεύτερο Μαρκ Χιουζ (21). Yπάρχουν και έξι ματς που έχουν λήξει ισόπαλα!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3: Πανέτοιμος για την 6άδα!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στον αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «μαυροπράσινοι» επικράτησαν με 3-0 πραγματοποιώντας μια απλή και ουσιαστική εμφάνιση. Ο Μάντζης άνοιξε το σκορ στο 17΄ μετά από λάθος στην άμυνα της Καρμιώτισσας, με τον  Σάλι να διαμορφώνει το […]