Αγχωτική νίκη για την Ανόρθωση

Christos
0 0
Read Time:39 Second

Το γκολ το Αμπαρτζουμιάν στο 5’, αποδείχθηκε ικανό και αρκετό για την Ανόρθωση έτσι ώστε να επικρατήσει με 1-0 της Δόξας. Με άγχος μεν, όμως με ουσία δε.

Με αυτή τη νίκη η Ανόρθωση η Ανόρθωση ανέβηκε στους 51’ βαθμούς και περιμένει πλέον τα αποτελέσματα των υπολοίπων για να δει αν θα μειωθεί η απόσταση από την κορυφή, βάζοντας τους επιπλέον πίεση. Η Δόξα έμεινε στους 30 βαθμούς και την 8η θέση της βαθμολογία.

Ανόρθωση (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Βργκοτς, Ρισβάνης, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Νταουσβίλι (46′ Χουσμπάουερ), Αρτυματάς, Μίχα (46′ Χριστοφή), Καλτσάς (81′ Μαργκάσα), Οκριασβίλι (88′ Γκαλίτσιος), Κβιλιτάια (88′ Μανιάς)

Στον πάγκο: Τζουρ, Γκαλίτσιος, Μανιάς, Πηλέας, Κορέα, Π. Αρτυματάς

Δόξα (Κ. Σακκάς):Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μουκτάρης, Σαντίκ, Οικονομίδης (88′ Μπουλότ), Χριστοφή, Καλό (69′ Μπιλάλ), Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι (69′ Ολιβέιρα), Μιντίκκης, Κίκας (77′ Λουίς Κάρλος)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αστέρας που δεν χάνει, ΑΕΚ που… τα χάνει!

Στο ματς-διαφήμιση του ΟΑΚΑ, ο τρομερός Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε 2-0 της ΑΕΚ, η «Ένωση» έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά οι Αρκάδες κράτησαν το 2-2! ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μιτάι (46′ Λόπες), Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (65′ Αλμπάνης), Γκαρσία, Ολιβέιρα (30′ Κρίστιτσιτς), Ανσαριφάρντ Στον πάγκο έμειναν: Τσιντώτας, Χνιντ, Νταντσένκο, Σαμπανάτζοβιτς, Κοσίδης, […]