Αλύγιστη Σαχτάρ, πέταξε εκτός ομίλων τη Μονακό στην παράταση

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 19 Second

Ο Θεός της μπάλας ήθελε τη Σαχτάρ στους ομίλους και όχι τη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν με 2-0, έχασαν απίστευτες ευκαιρίες κι όμως οι Ουκρανοί σκόραραν με τον Μάρλος, έστειλαν το ματς στην παράταση κι εκεί έκαναν το 2-2 με απίθανο αυτογκόλ του Αγιλάρ και πήραν την πρόκριση.

Στο 3ο λεπτό το σουτ του Τσουαμενί κόντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ, ενώ από την εκτέλεσή του ο Μπαντιασίλ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 15’ το σουτ του Κάι πέρασε μόλις έξω και στο 18’ οι Μονεγάσκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Πιάτοβ απέκρουσε το νέο σουτ του Κάιο από αριστερά και στην επαναφορά ο Μπεν Γεντέρ με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 0-1.

Στο 38ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, η Μπαντιασίλ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Ουκρανών και πλάσαρε στο δοκάρι ενώ στο 39’ ο Κάιο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπεν Γεντέρ εξ επαφής πλάσαρε για το 0-2.

Μάλιστα στο 45’ μετά από λάθος του Βιτάο ο Μπεν Γεντέρ βγήκε μόνος με τον Πιάτοβ και προσπάθησε να τον νικήσει με λόμπα αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω.

Στο 48ο λεπτό το φάουλ του Γκολόβιν πέρασε λίγο έξω, όπως και το σουτ του Σόλομον στο 51’  και στο 57’ ο Μάρλον αστόχησε με κοντινή κεφαλιά. Στην κόντρα ο Φόλαντ έκανε το σουτ που πέρασε μόλις έξω και στο 64’ ο Πιάτοβ νίκησε τον Μπεν Γεντέρ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Και τελικά στο 74ο λεπτό, ο Τραορέ και ο Άλαν Πάτρικ έκρυψαν την μπάλα, ο τελευταίος άνοιξε δεξιά στον Μάρλος κι εκείνος πλάσαρε για το 1-2. Στο 82ο λεπτό ο Πιάτοβ έσωσε δύσκολα μετά από μακρινό σουτ του Ντιόπ και στο 87’ η Μονακό βγήκε στην κόντρα αλλά ο Φόλαντ πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο.  

Στο 90ο λεπτό ο Μάρλον έσωσε πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Φόλαντ μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 90+2’ η Μονακό βγήκε στην κόντρα, ο Ισιντόρ άνοιξε αριστερά στον Φόλαντ που σούταρε με τη μία αλλά είδε τον Πιάτοβ να βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου στο 104’ ο Φόλαντ σπατάλησε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τη Μονακό.

και στο 114’ από το πουθενά η Σαχτάρ έφτασε στο γκολ. Ο Μούντρικ έκανε την κούρσα και το γύρισμα από αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Αγιλάρ και η μπάλα κρέμασε τον Νίμπελ για το 2-2.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Μάρλον, Ντοντό, Βιτάο (100’ Κριβτσόβ), Ματβιγένκο (46’ Ισμαΐλι), Μάρκος Αντόνιο (86’ Στεπανένκο), Μαϊκόν, Τετέ (66’ Μάρλος), Άλαν Πάτρικ, Σόλομον (82’ Μούντρικ), Τραορέ (100’ Φερνάντο).

ΜΟΝΑΚΟ: Νίμπελ, Μπαντιασίλ, Κάιο Ενρίκε (117’ Γιάκομπς), Μαριπάν, Σιντιμπέ (99’ Αγιλάρ), Τσουαμενί (117’ Ντισασί), Φοφανά, Γκολόβιν (76’ Ντιόπ), Φόλαντ, Ζέλσον Μάρτινς (70’ Ζεάν Λούκας), Μπεν Γεντέρ (76’ Ισιντόρ)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Champions League: Τα γκρουπ δυναμικότητας

Ο χάρτης του νέου Champions League συμπληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τις τρεις τελευταίες ομάδες, Ζάλτσμπουργκ, Σερίφ και Σαχτάρ, να κλείνουν θέση για τους χρυσοφόρους ομίλους.Η κλήρωση για το Group Stage θα γίνει την Πέμπτη στις 19:00 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς σε όλα τα γκρουπ δυναμικότητας υπάρχουν […]