ΑΠΟΕΛ-ΑΡΗΣ 2-0: Είναι εδώ, αφεντικό για τίτλο!

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

«Κιτρινοπράσινο» βάφτηκε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος για τον Α’ Όμιλο που έγινε στην «Αρένα», με την ΑΕΚ να κερδίζει με 2-0 την Ομόνοια, με γκολ του Λόπες και να παραμένει ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου, βγάζοντας την ίδια στιγμή εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος το «τριφύλλι».

Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν εξαργύρωσε την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε όλα τα γκολ της με σκόρερ τους Λόπες και Τόνγκια, με την ομάδα του Αναστασίου να μην μπορεί να βρει τις λύσεις και απαντήσεις και μοιραία να δέχεται την ήττα.

Με αυτή την επιτυχία, η ΑΕΚ έφτασε τους 71 βαθμούς, με τον ΑΠΟΕΛ να προηγείται με 72 , ενώ η Ομόνοια παρέμεινε στους 65 βαθμούς. Πιο πίσω ο Άρης με 61 βαθμούς, ενώ τον πλησίασε στον πόντο η Πάφος με τη νίκη της επί της Ανόρθωσης.

Την επόμενη αγωνιστική, προτελευταία του πρωταθλήματος, οι «κιτρινοπράσινοι» αντιμετωπίζουν την Ανόρθωση στην «Αρένα», ενώ οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ, ενώ Άρης και Πάφος θα τα πουν μεταξύ τους στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος χωρίς μεγάλες φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, κάτι που κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα άλλαξαν από το σχετικά γρήγορο γκολ του Λόπες (50’), ( ενώ απλοποιήθηκαν για την ΑΕΚ ένα 15λεπτο αργότερα, όταν ο Τόνγκια (65’) διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Τα εναπομείναντα λεπτά κύλησαν χωρίς πολλά-πολλά, με εξαίρεση άλλη μια πολύ καλή στιγμή της γηπεδούχου ομάδας με τον Γκιούρσκο (77’).

ΑΕΚ (Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιονκού, Τόνγκια (79′ Σάντος), Ρομπέρζ, Σολ (79′ Κάσας), Φαράζ (68′ Γκιούρσκο), Λόπες (68′ Μάμας), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Γκάμα (72′ Ναούμ), Πονς.
Στον πάγκο: Ερερίν, Τόμοβιτς, Τρισκόφσκι, Καπτούμ, Ντάνι, Σάντσες, Ντίμερς.

Ομόνοια (Αναστασίου): Ουζόχο, Μάθιους, Σεμέδο, Στεπίνσκι (46′ Μπάκιτς), Μπασιρού, Σίμιτς (78′ Κακουλλής), Παναγιώτου, Κούσουλος (68′ Κασάμα), Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους (68′ Αλιούμ).
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Ψάλτης, Σιπριάνο, Λέτσιακς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Διοργάνωση: Πρωτάθλημα CYTA – Γκρουπ πρωταθλητών
Αγωνιστική: 8η.
Γήπεδο: «ΑΕΚ Arena».
Σκόρερς: 50′ Λόπες, 65′ Τόνγκια /-.
Κίτρινες: -/-.
Αποβολές: -/-.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Διαιτητής: Hansen Morten Krogh
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Bramsen Steffen Beck
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Markus Martin
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Kristoffersen Mads-Kristoffer
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Μπλόκο στο Βικελίδης, οι Θεσσαλονικείς ψαλίδισαν τις ελπίδες των ερυθρόλευκων για το πρωτάθλημα

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Λορέν Μορόν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά από […]