Αποκλεισμός μετά από 5 χρόνια στο Λιγκ Καπ για τη Μάντσεστερ Σίτι – Άνετα η Λίβερπουλ

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Η Μάντσεστερ Σίτι είχε μετατρέψει σε προσωπική υπόθεση το Λιγκ Καπ Αγγλίας, έχοντας κατακτήσει τις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις!

Τελικώς, σήμερα το σερί αυτό λαμβάνει τέλος, καθώς οι «πολίτες» γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Γουέστ Χαμ στα πέναλτι με 5-4 (0-0 καν.) στο Λονδίνο και αποχαιρέτησαν τον θεσμό από τον 4ο γύρο.

Μοιραίος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ο Φιλ Φόντεν που αστόχησε στο πρώτο πέναλτι, με τα «σφυριά» να ευστοχούν και στα πέντε δικά τους νικώντας τον Στέφεν από τα έντεκα βήματα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξήχθησαν την ίδια ώρα για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Πρέστον (0-2). Ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε ολικό… λίφτινγκ, παρατάσσοντας τους «reds» με αλλαγμένη όλη την ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς και τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές στην επανάληψη, με τον Μιναμινό να ανοίγει το σκορ στο 62′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Οριγκί στο 84ο λεπτό με τρομερό εναέριο «τακουνάκι» και ενώ στην αρχή της φάσης ο Τσιμίκας – αγωνίστηκε σε όλο το ματς – είχε δοκάρι!

Η Τότεναμ τα βρήκε «σκούρα» στο «Turf Moor», επικρατώντας δύσκολα με 1-0 της Μπέρνλι. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Λούκας Μόουρα με κοντινή κεφαλιά στο 68ο λεπτό, βάζοντας έτσι τέλος στις δύο σερί ήττες που μετρούσε η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Έμεινε στο clasico η Ρεάλ!

Πισωγύρισμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που παρουσιάστηκε κάκιστη, χωρίς ιδέες επιθετικά και με σοβαρά αμυντικά προβλήματα απέναντι στην Οσασούνα, μένοντας στο 0-0 με τους Βάσκους στο «Μπερναμπέου»! Λίγα 24ωρα μετά τον θρίαμβο μέσα στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα, η «βασίλισσα» ήταν αγνώριστη, κινδυνεύοντας ακόμη και με ήττα από την Οσασούνα, που φιγουράρει στην 6η θέση της […]