Βρήκε την… πελάτισσα και πήρε ανάσα η Κάλιαρι

Andreas
0 0
Read Time:45 Second

Όπου την πετύχει! Η Κάλιαρι πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα ξανά με αντίπαλο την Σαμπντόρια! Αυτή τη φορά επικράτησε 2-1 στη Γένοβα, αφού στον πρώτο γυρο είχε επικρατήσει 3-1 εντός και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξεκινώντας με το δεξί το 2022.

Βασικός ο Λυκογιάννης για τους νικητές που δείχνουν ότι υπάρχει… ζωή στην Κάλιαρι και μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες.

Ο Γκαμπιαντίνι στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 55’ ο Ντεϊόλα έφερε το ματς στα ίσα, με τον Παβολέτι στο 77ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα για την Κάλιαρικάνοντας το 2-1. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι να φεύγει νικήτρια και να παίρνει βαθμολογική ανάσα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Next Post

Θετικός στον κορονοϊό ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σε καραντίνα 7 παίκτες της Σίτι!

Θετικός στον Covid-19 βρέθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα όπως έκανε γνωστό η Μάντσεστερ Σίτι με επίσημη ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Πέμπτης (06/02). Ο Καταλανός επέστρεψε θετικό τεστ την Τρίτη και έκτοτε βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ την ίδια μοίρα είχε και ο άμεσος βοηθός του Χουάνμα Λίγιο. Όπως είναι φυσιολογικό, κανείς […]