Βύθισε την Έβερτον η τρομερή Μπράιτον!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Η επιστροφή της Έβερτον στην δράση μετά τα μέσα Δεκεμβρίου συνδυάστηκε με ήττα, 3-2, από την Μπράιτον, μέσα στο “Goodison Park”.

Οι εντυπωσιακοί φέτος, «γλάροι», είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΜακΆλιστερ, που πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 3ο και στο 71ο λεπτό αντίστοιχα.

Ο Μπερν βρήκε κι αυτός δίχτυα κάνοντας το 2-0 στο 21’, με τον Γκόρντον να στέκεται μόνος του από πλευράς «ζαχαρωτών» και να μειώνει πρώτα στο 53’ και εν συνεχεία στο 76’.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, που έχασε και πέναλτι με τον Κάλβερτ-Λιούιν στο 25’, έμεινε έτσι χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 15η θέση, την ώρα που οι νικητές έχουν ανέβει 8οι και στο -3 από την επτάδα.

Σπουδαία, εντός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή πήρε η Μπρέντφορντ, που επιβλήθηκε 2-1 της Άστον Βίλα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ινγκς (16’), όμως οι Γουισά (42’) και Ράσμουσεν (83’) ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Τέλος, η Λιντς πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα νικώντας 3-1 την Μπέρνλι στο “Elland Road”.

Ο Χάρισον άνοιξε το σκορ στο 39’, ο Κορνέ ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ στο 54’ και εντέλει οι Ντάλας (77’) και Τζέιμς (90+2’) χάρισαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πήγε ο... παλιός ο χρόνος και επιτέλους νίκη για την Ατλέτικο

Ποδαρικό στο 2022 με νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» φαίνεται πως άφησαν πίσω το τραγικό κλείσιμο της προηγούμενης χρονιάς και μετά από τέσσερις σερί ήττες στη La Liga, επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 2-0 της Ράγιο Βαγιακάνο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους γηπεδούχους, αμφότερα από τον Άνχελ Κορέα! […]