Διπλό τετράδας η Χόφενχαϊμ

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Νίκη με… ανατροπή και μέσα σε ένα τετράλεπτο για την Χόφενχαϊμ, που πέρασε από το Βόλφσμπουργκ με 2-1, για την 23η αγωνιστική της Bundesliga. Ενώ το «διπλό» αυτό την ανέβασε για πρώτη φορά φέτος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «λύκοι» πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη στο παρθενικό τέρμα του νεοαποκτηθέντα Βιντ λίγο μετά το ημίωρο, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία, για το 2-0. Δεν το έκανε όμως, με αποτέλεσμα οι ανεβασμένοι στην επανάληψη αντίπαλοί τους να «χτυπήσουν» δύο φορές μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Πρωταγωνιστής ο Μπρουν Λάρσεν, καθώς σημείωσε την ισοφάριση στο 74’, ενώ συμμετείχε και στην φάση του 1-2, με τον Κράμαριτς να σκοράρει για δεύτερη φορά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές…

Επιστροφή στις νίκες για την Φράιμπουργκ, μετά από τρία ανεπιτυχή ματς, καθώς κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ και παρέμεινε σε… τροχιά Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Πέτερσεν, που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στο βασικό τους σχήμα, μόλις στο 4’. Ενώ ένα λάθος των Σλότερμπεκ-Χέφλερ επέτρεψε την ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων, με τον Γκρέγκοριτς να κάνει το 1-1 στο 16’. Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού ο Σλότερμπεκ εξιλεώθηκε για το λάθος του, σημειώνοντας δέκα λεπτά μετά το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Έβγαλε τα… μάτια της μόνη της η Στουτγκάρδη, που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπόχουμ στο… ελληνικό ντέρμπι και μετά το όγδοο σερί μη νικηφόρο ματς έμεινε στην προτελευταία θέση.

Ο Μαυροπάνος ήταν βασικός για τους Σουηβούς, ο Σταφυλίδης μπήκε αλλαγή στο 62’ για τους νεοφώτιστους, ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κρινόταν από το αυτογκόλ του Κότσαπ, που σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, αλλά σε… λάθος εστία. Όμως, το πέναλτι που έκανε ο πρώτος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετέτρεψε σε γκολ στην συνέχεια ο Λέβεν, ανοίγοντας λογαριασμό για φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αρνείται να απομακρυνθεί από την κορυφή η Λίβερπουλ

Δεν μπορεί να σταματήσει να κυνηγά τον τίτλο η Λίβερπουλ, η οποία βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη Νόριτς, αλλά επέστρεψε στο ματς και είδε τους… πρωταγωνιστές του Κόπα Άφρικα, Σαλάχ και Μανέ, να της δίνουν το πολυπόθητο τρίποντο (3-1). Την ίδια ώρα, η Τσέλσι «ξεκόλλησε» στο «Σέλχαρστ Παρκ» […]