ΕΝΠ-ΠΑΦΟΣ FC 0-2: Επέστρεψε στις νίκες, έπιασε κορυφή!

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Επέστρεψε στις νίκες, επέστρεψε και στην κορυφή! Η Πάφος FC επιβλήθηκε με 2-0 της ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» με γκολ τον Ζάιρο (44′) και Τάνκοβιτς (89′ πεν.), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.
Πρώτοι την μπάλα στα δίκτυα έστειλαν οι γηπεδούχοι, όμως το γκολ τους δεν μέτρησε. Συγκεκριμένα, στο 33’ ο Κατσιαρής σκόραρε, αλλά δόθηκε οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR λόγω του Βουτσένοβιτς που έδωσε την πάσα. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα λήξει στη λευκή ισοπαλία, στο 44’ ο Ζάιρο με τακουνάκι έπειτα από πάσα του Χέσταντ έγραψε το 1-0.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έψαξε πιο ζεστά το δεύτερο γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Τάνκοβιτς και εν τέλει ο Σουηδός κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-0 από το σημείο του πέναλτι στο 89’ και ενώ ο VAR, Μενέλαος Αντωνίου στο 87’ έστειλε τον ρεφ Δημήτρη Σολωμού να δει τη φάση για χέρι στο μόνιτορ του γηπέδου. Κάπως έτσι, με τη νίκη αυτή η Πάφος FC ανεβαίνει στην 1η θέση με 41 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία. Η ΕΝΠ παρέμεινε στους 14.

ΕΝΠ (Σατσιάς): Κόστιτς, Κόρσια (56′ Κοτσώνης), Ντα Σίλβα, Λουσέρο, Ντιαβαρά, Γεβρέμοβιτς, Λαμί (76′ Γαβριήλ), Κατσιάρης, Βουτσένοβιτς (76′ Ρουσιάς), Ντρέκσα, Πολυκάρπου. 
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Χριστοφή, Λόπες, Μαυρουδής, Μότης, Σολωμού, Γεωργίου, Πρωτοπαπάς. 

Πάφος FC (Μπεργκ)Άντος, Δημητρίου, Μπάιριτς, ΠαλάσιοςΖουνίνιοΝτράγκομιρΚανέ, Ναμ, Χέσταντ (63′ Σεμέδο), Τάνκοβιτς, Ζάιρο (90+4′ Μπεντανκόρ). 
Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Χότσκο, Αμπντουραχίμι, Μιχαήλ, Βαλακάρι, Ταβάρες, Πελάζιο. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1: Ο νέος τον ξεκόλλησε από τον πάτο!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες… έναν ολόκληρο γύρο αργότερα! Οι μαυροπράσινοι επικράτησαν με 1-0 του Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης» χάρη σε γκολ του Ντουρμισάι στο 71’.Το πρώτο μέρος βρήκε τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι αλλά να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα και έτσι το 0-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα […]