Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Γιάννη στο Παγκόσμιο!

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Magic Euroleague” ένα πρόβλημα στο γόνατο του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε δύο μήνες από τώρα.

Πονοκέφαλος… κολοσσιαίων διαστάσεων: όπως αναφέρθηκε στην Magic Euroleague τα πράγματα για τον coach Ιτούδη και την Επίσημη Αγαπημένη εν γένει ίσως στραβώσουν σε μη αναστρέψιμο βαθμό, καθώς ένα πρόβλημα στο πόδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός Μουντομπάσκετ! 

Ο Greek Freak θέλει δεδομένα να παίξει, όμως αντιμετωπίζει εκ νέου ζήτημα στο πόδι του και αυτή την στιγμή το να «κατέβει» με την εθνική μας συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από το να μην κατέβει. 

Η επιθυμία του δύο φορές MVP του ΝΒΑ και πρωταθλητή το 2021 να φορέσει τα γαλανόλευκα είναι δεδομένη, ωστόσο οι πόνοι στο γόνατό του ίσως ν’ αποδειχτούν ανυπέρβλητο εμπόδιο, καθώς είναι αναμενόμενο πως και οι Μπακς δε θα δώσουν το πράσινο φως αν δεν είναι 100%. 

Αν, τελικά, επιβεβαιωθούν τα δυσάρεστα νέα η Ελλάδα μετά τον Σλούκα- που, ως γνωστόν, ζήτησε να ξεκουραστεί– θα χάσει και τον ultra σταρ της, κάτι που ρίχνει σημαντικά τον πήχυ των προσδοκιών. 

Ελπίδα όλων, φυσικά, είναι το πρόβλημα να λυθεί το προσεχές διάστημα και ο Γιάννης να φτάσει στην αγωνιστική κατάσταση που θέλει χωρίς φόβο υποτροπής, προκειμένου να δώσει κανονικά το «παρών». 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανακοίνωσε Εράκοβιτς η Ομόνοια!

Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 23χρονος διεθνής Μαυροβούνιος μέσος, Novica Erakovic.Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι τριών χρόνων. Ο Novica Erakovic αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Sutjeska Niksic, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής (2021-22) και κυπελλούχος (2022-23) και επιλέχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου. Είναι, επίσης, διεθνής με την εθνική ομάδα […]