Επαφή της Μπάγερν με Λουκάκου, του δίνει 3ετές συμβόλαιο και… απολαβές Λεβαντόβσκι!

Andreas
0 0
Read Time:43 Second

Τον Ρομέλου Λουκάκου φαίνεται ότι θέλουν ως διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπάγερν Μονάχου και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση…

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρει πως οι Βαυαροί επικοινώνησαν ήδη με την πλευρά του Βέλγου επιθετικού, την περασμένη εβδομάδα για να δουν αν υπάρχει ενδιαφέρον για πιθανή συνεργασία.

Με τους «νερατζούρι» να στοχεύουν αντιθέτως σε δανεισμό του σε πρώτη φάση, την ώρα που ο λονδρέζικος σύλλογος φέρεται έτοιμος να ζητήσει γύρω στα 70 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον 29χρονο στράικερ.

Παράλληλα, η Μπάγερν φαίνεται ότι πρόσφερε «κλειστό» τριετές συμβόλαιο και απολαβές παρόμοιες με εκείνες του Λεβαντόβσκι στον Λουκάκου.

Ενώ ο τελευταίος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, θα ήθελε να αγωνιστεί στις τρεις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου: Την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και την… Μπάγερν Μονάχου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Το αντίο της Ομόνοιας στον Γκόμεθ

Το τέλος της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον Τζιόρντι Γκόμεθ έφτασε στο τέλος της, με τη διοίκηση να αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή μέσω ανακοίνωσης καθώς το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί. Έφθασε η στιγμή να πούμε το πιο μεγάλο “ευχαριστώ” στον μεγάλο μας αρχηγό, Τζιόρντι Γκόμεθ, έναν ποδοσφαιριστή που κατάφερε ως […]