Η Γιουνάιτεντ πρέπει να δώσει 10 εκατ. ευρώ στην Παρί για τον Ποτσετίνο

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο της. Τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι, στα Μέσα της Αγγλίας ακούγονται ακόμη περισσότερα αλλά αυτό που φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός αποτελεί διακαή πόθο των «κόκκινων διαβόλων» πριν καν αποκτηθεί ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και πάει ο ίδιος στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν είχαν καταφέρει ποτέ να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή ο Ποτσετίνο φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Αργεντινός θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά για να τον κάνει δικό της η Γιουνάιτεντ πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του.

Μάλιστα, το ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αφού ο αγγλικός σύλλογος καλείται να πληρώσει 10 εκατ. ευρώ για τον 49χρονο τεχνικό. Αν αναλογιστεί κανείς πως και ο Σόλσκιερ πήρε αποζημίωση, τότε καταλαβαίνει κανείς πως αυτή η αλλαγή στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα της κοστίσει αρκετά.

Υπενθυμίζεται πως ο Ποτσετίνο βρισκόταν σχεδόν τέσσερα χρόνια στην Εσπανιόλ, ακολούθησε ενάμιση χρόνος στην Σαουθάμπτον, μια πενταετία στην Τότεναμ, ενώ από τον περασμένο Γενάρη κάθεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αυτή είναι η ποινή για τον οπαδό της Λιόν που πέταξε μπουκάλι στον Παγέ

Το ποινικό δικαστήριο της Λιόν καταδίκασε σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή και 5ετή αποκλεισμό από τα γήπεδα τον οπαδό που πέταξε μπουκάλι στον Ντιμίτρι Παγέ, στο ματς με την Μαρσέιγ. Επιπλέον, ο οπαδός πρέπει να πληρώσει ένα ευρώ στον παίκτη, στην Μαρσέιγ και στη γαλλική ομοσπονδία. Ωστόσο, για να πληρώσει αυτό το συμβολικό ποσό πρέπει να […]