Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ενημέρωσε τον Σόλσκιερ πως είναι ασφαλής

Andreas
0 0
Read Time:57 Second

Την ώρα που ΜΜΕ και οπαδοί ζητούν το κεφάλι του, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει τη στήριξη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει το Athletic, ο Νορβηγός προπονητής ενημερώθηκε από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκονται οι ιδιοκτήτες της ομάδας, πως είναι ασφαλής στη θέση του.

Ασφαλώς τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν τις επιφυλάξεις τους, καθώς ο Σόλσκιερ είναι στο στόχαστρο μετά και τον ιστορικό διασυρμό από τη Λίβερπουλ (0-5), ενώ σημερινά δημοσιεύματα τον φέρουν να έχει χάσει τα αποδυτήρια. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως ο Ερίκ Μπαϊγί είχε λογομαχία με τον προπονητή του μετά την ήττα από τη Λέστερ (4-2), ενώ ο Τζέσι Λίνγκαρντ προ λίγων ωρών έκανε like σε ανάρτηση για απομάκρυνση του Σόλσκιερ (#OleOut).

Κάποιες πηγές λένε πως ο Σόλσκιερ θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να σώσει τη θέση του στο δύσκολο ματς με την Τότεναμ το Σάββατο στο Λονδίνο, ενώ άλλοι περιμένουν πως μέχρι τότε μπορεί να έχει υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ήδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα υποψηφίων, με αυτό του Αντόνιο Κόντε να κυριαρχεί. Αντίθετα, ο Ζινεντίν Ζιντάν σύμφωνα με την El Mundo Deportivo είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Νέος κύκλος μαθημάτων για εκπαίδευση διαιτητών για χρήση του VAR

Άρχισαν σήμερα στη Λευκωσία στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς και του επικεφαλής της εκπαίδευσης VAR Ντάλιπορ Τζούρτζεβιτς, οι εργασίες με νέο κύκλο μαθημάτων για εκπαίδευση διαιτητών και βοηθών διαιτητών για χρήση του VAR. Στο σεμινάριο συμμετέχουν νεαροί διαιτητές και βοηθοί διαιτητές που φέτος ανέβηκαν στην Α’ […]