Θρίλερ στο Τσίρειο με σωτήρα Γιοβάνοβιτς!

Andreas
0 0
Read Time:39 Second

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 2-2. Μοιραίος του αγώνα ο Άμρ Ουάρντα, ο οποίος έχασε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Γιοβάνοβιτς!

Ένα εκρηκτικό πρώτο μισάωρο είχε ο Απόλλωνας, που πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-0, με τα γκολ των Αλμπάνη και Ντιγκινί. Η Ανόρθωση μετά τα πρώτα 30 λεπτά, ανέβασε ρυθμούς και μείωσε στο 45ο λεπτό  με τον Δημήτρη Χριστοφή.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση πίεσε ασφυχτικά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με εύστοχο πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Άμρ Ουάρντα, μετά από μαρκάρισμα του Φάνου Κατελάρη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ουάρντα, αλλά ο Γιοβάνοβιτς έκανε την απόκρουση της χρονιάς!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αποχωρεί ο Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Όπως λίγο πολύ αναμενόταν, αφού είναι ανεπιθύμητος στη Μεγάλη Βρετανία μετά τις κυρώσεις, που ανακοίνωσε πριν από μερικά 24ωρα ο Μπόρις Τζόνσον, ως επακόλουθο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραιτήθηκε από την Τσέλσι!Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε πως παραιτείται […]