Ιστορική βραδιά σε άμυνα και επίθεση για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Andreas
0 0
Read Time:54 Second

Η Μάνστεστερ Σίτι επικράτησε άνετα 2-0 της Γκλάντμπαχ στο «Έτιχαντ» και σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-0 στη Γερμανία, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι «πολίτες» πραγματοποιούν μια ονειρική σεζόν φέτος, καθώς στο συγκεκριμένο ματς ξεπέρασαν για όγδοη σερί χρονιά τα 100 τέρματα! Αξιοσημείωτες όμως είναι και οι επιδόσεις τους στο αμυντικό κομμάτι, και ιδιαίτερα σε επίπεδο Champions League.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά και το παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ, συμπλήρωσε επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έτσι έγινε η τρίτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού μετά τις Μίλαν (2005) και Άρσεναλ (2006) που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, η Σίτι ισοφάρισε και το ρεκόρ με τα λιγότερα γκολ που δέχθηκε ομάδα μετά το πέρας οκτώ αγώνων σε μία διοργάνωση, το οποίο κρατούσε ο Άγιαξ από το μακρινό 1995-96! Τότε ο «Αίαντας» είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ, όπως και η Μάντσεστερ, αυτό στην πρεμιέρα και στην νίκη επί της Πόρτο (3-1).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ρεάλ: Πρώτη πρόκριση σε νοκ άουτ χωρίς τον Κριστιάνο

No Cristiano Ronaldo, no party στα νοκ άουτ του Champions League ήταν η πρώτη διετία της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στις τάξεις της, αφού αποκλείστηκε στην φάση των «16» κατά σειρά από Άγιαξ και Μάντσεστερ Σίτι. Η δεύτερη νίκη επί της Αταλάντα σφράγισε την πρώτη πρόκριση της Βασίλισσας σε νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χωρίς τον «CR7», επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πόσο […]