«Κέρασε» τεσσάρα τη Ρόμα η Ουντινέζε!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Ασταμάτητη ήταν η Ουντινέζε που κέρασε… τεσσάρα τη Ρόμα, σοκάροντας την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο! Η ομάδα από το Φρίουλι μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το δύσκολο παιχνίδι με τους «τζαλορόσι», που δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να φανούν απειλητικοί και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το παραμικρό!

Ο Ουντότζε μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους Ρωμαίους να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ο Σάμαρτζιτς στο 56’ έκανε το 2-0 με τον Ρουί Πατρίσιο να μην έχει καλή αντίδραση στο γκολ και να φέρει ευθύνη, με τον Μουρίνιο να ρίχνει στο ματς τον Μπελότι, μπας και αλλάξει η εικόνα της ομάδας του.

Η Ουντινέζε δεν σταμάτησε εκεί, με τον Περέιρα στο 75ο λεπτό να γράφει το 3-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι απειλούσαν την εστία του Ρουί Πατρίσιο, με τη Ρόμα να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, παίζοντας στα… χαμένα. Ο Μουρίνιο καθόταν στην άκρη μη μπορώντας να πιστέψει… τι κάνει η ομάδα του, με την Ουντινέζε στο 82’ να διαμορφώνει το 4-0 με τον Λόβριτς!

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τη Ρόμα να βλέπει την Ουντινέζε να την πιάνει στους 10 βαθμούς!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Απειλεί με αποχώρηση από το Ευρωμπάσκετ η Τουρκία!

Όχι μονο τρίτο, αλλά και… τέταρτο ημίχρονο είχε η αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Γεωργία.Το ματς των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε μετά από δύο παρατάσεις με νικητές τους Γεωργιανούς, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τις αποβολές των Αταμάν και Κορκμάζ, καθώς και την ένσταση που κατέθεσαν οι Τούρκοι, για 22 […]