«Κανονιές» ο Ολυμπιακός πριν την Άρσεναλ!

Andreas
0 0
Read Time:43 Second

Ολυμπιακός από… ημίχρονο και τώρα Άρσεναλ. Οι Πειραιώτες «καθάρισαν» εύκολα τη Λαμία, επικρατώντας 3-0 για την 25η αγωνιστική, κάνοντας δυνατή προπόνηση πριν το πρώτο ματς με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

Ο Μπρούμα άνοιξε το σκορ με άπιαστο σουτ στο 8’ και δύο λεπτά μετά ο Φορτούνης ζευγάρωσε τα τέρματα των «ερυθρόλευκων» μετά από λάθη των φιλοξενούμενων και ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 33’. Για το 20ο του γκολ στη σεζόν και το 18ο στο πρωτάθλημα.

Αγγαρεία ήταν για τις δύο ομάδες το δεύτερο μέρος, στο οποίο αποδέχθηκαν τη μοίρα τους και κράτησαν δυνάμεις ενόψει της συνέχειας. Αποχώρησε τραυματίας στο 18’ ο Μπα λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε και πάλι ως στόπερ τον Εμβιλά.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Λίβερπουλ σκέτη τραγωδία, έχασε και από τη Φούλαμ!

Οι δικαιολογίες, όπως και τα περιθώρια, στερεύουν πλέον για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς η ομάδα του Γερμανού τεχνικού υπέστη την έκτη συνεχόμενη ήττα της στο «Άνφιλντ», χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε κάποιο από αυτά τα ματς, με τη Φούλαμ αυτή τη φορά να της κάνει… κηδεία, επικρατώντας 1-0. Σκόρερ για τους Λονδρέζους, που […]