Καρέ η Μπάγερν – Μύθος ο Λεβαντόφσκι

Andreas
0 0
Read Time:49 Second

Μια Μπάγερν Μονάχου να την «πιεις στο ποτήρι», έφτασε σε μια ακόμη μεγαλειώδη νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ (4-0) και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της σαλατιέρας. Οι πρωταθλητές έφτασαν τους 43 βαθμούς και οδηγούν την κούρσα μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στη Bundesliga. Από την άλλη, οι «λύκοι» συνεχίζουν την ελεύθερη… πτώση, γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα, με αποτέλεσμα να παραμένουν στους 20 και στη 12η θέση.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ιστορική για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας του, φτάνοντας τα 43 μέσα στο ημερολογιακό έτος 2021 και έσπασε το σχετικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ από το 1972.

Άξια αναφοράς επίσης είναι τα εξής: Οι Βαυαροί, που σκόραραν σε 64ο συνεχόμενο παιχνίδι, διεύρυναν το αήττητο εντός έδρας σερί τους απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο (27 νίκες και 2 ισοπαλίες). Παράλληλα, έμειναν αήττητοι σε ένα ακόμη τελευταίο παιχνίδι του εκάστοτε έτους, με την τελευταία ήττα να καταγράφεται το 1984.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Υπερηχητική Ίντερ ισοπέδωσε τη Σαλερνιτάνα και κράτησε την κορυφή!

Ασταμάτητη, διαστημική, υπερηχητική ή όπως αλλιώς θέλετε, η Ίντερ έκανε πάρτι στην έδρα της Σαλερνιτάρα (0-5), η οποία μετατράπηκε σε σάκο του μποξ και βοήθησε τους «νερατζούρι» να παραμείνουν στην κορυφή της Serie A μετά από 18 αγωνιστικές! Η ομάδα του Ιντσάγκι έσπασε σπουδαίο ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά σημείωσε 100 γκολ στo ιταλικό πρωτάθλημα […]