ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ: «Πάτησε» Μάντσεστερ και πιάνει δουλειά από Δευτέρα

Andreas
0 0
Read Time:49 Second

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στο Μάντσεστερ και από τη νέα εβδομάδα θα πιάσει δουλειά με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς της Πορτογαλίας.

Ο CR7 μετά και την επισημοποίηση της εξασφάλισης του αριθμού με τον οποίο έχει γράψει ιστορία, ταξίδεψε στο Μάντσεστερ και πλέον θα παραμείνει εκεί για να μετρήσει αντίστροφα μέχρι την 11η του μηνός και να παίξει ξανά για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Η κίτρινη κάρτα που πήρε στο ματς της Πορτογαλίας απέναντι στην Ιρλανδία, όπου με τα δυο του γκολ χάρισε νίκη (2-1) και έγινε κάτοχος του απόλυτου ρεκόρ τερμάτων σε επίπεδο εθνικών ομάδων, δεν του επιτρέπει να παίξει στην αναμέτρηση της Τρίτης με το Αζερμπαϊτζάν.

Έτσι, ο Φερνάντο Σάντος του επέτρεψε να φύγει κι εκείνος ταξίδεψε για εγκατάσταση στο Μάντσεστερ, όπου βρίσκεται πλέον από το απόγευμα της Παρασκευής και … ετοιμάζεται για το μεγάλο come-back στο «Θέατρο των Ονείρων».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ραϊκόνεν (ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΜΠΙΤΣΑ)

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να βάλει τέλος στην καριέρα του ο Κίμι Ραϊκόνεν στάθηκε άτυχος και χάνει το ολλανδικό γκραν-πρι. Όπως η FIA ανακοίνωσε ο Φιλανδός πιλότος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ που έγιναν και έτσι άμεσα τέθηκε σε καραντίνα και όπως είναι λογικό […]